Kamu çalışanları ve muhtarlara afet eğitimi verildi
Manisa AFAD ekipleri, Sarıgöl’de kamu personeli ile muhtar ve azalara afet öncesi hazırlık ve doğru davranış eğitimleri verdi. Katılımcıların soruları tek tek yanıtlanırken, yetkililer çalışmaların devam edeceğini açıkladı.
Manisa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Sarıgöl’de "Bireysel ve Aileler İçin Afet Bilinci Eğitimi" düzenlendi.
Sarıgöl Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Sarıgöl Hükümet Konağı çalışanları ile merkez mahalle muhtarları ve azaları katıldı. Eğitimde afet öncesi hazırlık, doğru davranış şekilleri ve afet sonrası yapılması gerekenler hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.
Programın sonunda katılımcıların merak ettiği sorular, eğitim görevlisi tarafından yanıtlandı. Yetkililer, afet bilincinin artırılması amacıyla benzer eğitim faaliyetlerinin il genelinde devam edeceğini belirtti.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
çalışanları
muhtarlara
eğitimi
verildi
Kepez Kitap Fuarı 27 Mart’ta Başlıyor

Süphan Dağı Zirvesinde Nadir Bulut Manzarası
Bilecik’te Aranan Şahıs Yakalandı: 3 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunuyordu
Bilecik’te Narkotik Operasyonu: 2 Gözaltı
Başkan Tekin’den Sağlık Çalışanlarına Vefa Ziyareti
Malatya Geçici Çarşıda Bayram Öncesi Sakinlik
Uzmandan Bayram Uyarısı: Tatlıyı Küçük Porsiyonlarla Tüketin
Bolu’da Yangın Faciası: Çok Sayıda Yapı Küle Döndü
Bilecik’te Kuşaklar Arası Sıcak Buluşma
Salihli Jandarma’dan Şehit Aileleri ve Gazilere Manevi İftar
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °

