Kar Altında Büyükbaş Hayvanların Zorlu İmtihanı Dronla Görüntülendi
Karabük’ün Safranbolu ve Eflani ilçelerinde kar kalınlığının 1–1,5 metreyi bulduğu alanlarda büyükbaş hayvanlar, ahırlardan çıkarılarak karla kaplı arazide güçlükle yürüdü.
Kar yağışı sonrası ilçeye bağlı Bağlar bölgesinde kar kalınlığı 1.5 metreye kadar yaklaştığı görüldü. Ahırdan çıkarılan büyükbaş hayvanların karla kaplı alanda ilerlemeye çalıştığı anlar havadan kaydedildi.
Dron görüntülerinde, beyaz örtüyle kaplanan bölgede büyükbaş hayvanların güçlükle yürüdüğü ve karın etkisinin bölgede yaşamı zorlaştırdığı gözlemlendi.
Öte yandan Eflani ilçesine bağlı Çukurören Köyü'nde bir çiftçinin sulamaya götürdüğü büyükbaş hayvanların 1 metreyi aşan karda zorlukla ilerlediği anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Altında
Büyükbaş
Hayvanların
Zorlu
İmtihanı
Dronla
Görüntülendi
Kestel’in yolları genişliyor, ulaşım rahatlıyor

Samsun’da koruyucu aile desteğiyle çocuk sayısı arttı
Manavgat’ta belediye araçları çarpıştı: 7 yaralı
Başkan Çerçioğlu Aydın’da şehitlere saygı konseri düzenledi
Muğla’da turizm sezonu öncesi güvenlik ve tedbirler masaya yatırıldı
Süleymanpaşa’da 80 TL’lik çileğe yoğun talep
Gördes’te kına gecesinde eşekli sürpriz misafirleri şaşırttı
Samsun’da trafikte tehlikeli manevralar kamerada
Başkent Üniversitesi Adana’da “7. Sanat Günleri” ile sanat buluşması
Malazgirt’te kan bağışı kampanyasına yoğun katılım
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
