meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Karaburun Plajları Ve Koyları 2024 Listesi – Karaburun’da Denize Girilecek Yerler 2024

İzmir ilinin bir ilçesi olan Karaburun, Doğu taraftan Ege Denizi’ne sahiptir. Karaburun ilçesinin bulunduğu bölge, Karaburun Yarımadası olarak bilinmektedir.

GÜNCEL 29.05.2024 16:06:00 0
Karaburun Plajları Ve Koyları 2024 Listesi – Karaburun’da Denize Girilecek Yerler 2024

İzmir ilinin bir ilçesi olan Karaburun, Doğu taraftan Ege Denizi’ne sahiptir. Karaburun ilçesinin bulunduğu bölge, Karaburun Yarımadası olarak bilinmektedir. Karaburun, Ege Denizi’ne kıyısı olan İzmir ilçelerinden bir tanesi olmasından dolayı, yaygın olarak tercih edilen bir lokasyondur. Özellikle Sarpıncık ve Mordoğan gibi bölgeler, yaz aylarında tatil yapmak isteyenlerin ilk tercih ettiği bölgeler arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, Karaburun plaj ve koy çeşitliliği bakımından da oldukça zengindir. Özellikle Karaburun’da yer alan iskele ve kordon hattı üzerinde doğa yürüyüşü yapmak ve manzaralı fotoğraflar çekmek sık, sık yapılan aktiviteler arasında yer alır. Elbette Karaburun’da denize girilecek yerler de bulunmaktadır. Yüzmek, dalış yapmak, su sporları aktiviteleri gerçekleştirmek ve çeşitli tekne turları ile Karaburun çevresini keşfetmek de mümkündür. Biz de kampyerleri.org ekibi olarak, Karaburun’da denize girip, doğa ile iç içe tatil yapabileceğiniz yerlerin listesini sizlerle paylaştık. Peki Karaburun’da denize girilir mi? Karaburun’un denizi nasıl? Karaburun’un denizi temiz mi? Karaburun’un plajları nasıl? İşte Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi ve Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi sizlerle.


Karareis Koyu (Mercankoy)

İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Küçükbahçe bölgesinde yer alan Karareis Koyu, bir diğer adıyla Mercankoy olarak da bilinmektedir. Karareis Koyu’nun plaj alanı taşlık olmakla beraber, denizin bazı bölümlerinde de taşlık yapı hakimdir. Bu yüzden deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. Hemen derinleşen bir denize sahip olan Karareis Koyu, yüzme bilmeyen kişilere ve çocuklu ailelere uygun değildir. Gölge alan bulunmayan Karareis Koyu’na giderken şemsiye götürmeyi unutmayınız. Karareis Koyu’nun denizi çok temizdir ve deniz suyu soğuktur. Ortalama 1 kilometre kadar uzaklıkta çeşitli marketler bulunmaktadır. Çadır kampı ve karavan kampı yapılabilir ancak ateş yakılması yasaktır. Karareis Koyu’na giderken, Karareis Tatil Sitesi yolu üzerinden ulaşım sağlanabilir. Karareis Koyu’nda tuvalet ve duş gibi imkanlar yoktur. Ek olarak; restoran ve market gibi imkanlar da bulunmadığından, giderken yiyecek ve ekipman anlamında hazırlıksız gidilmemelidir. Karareis Koyu’na veya bir diğer adıyla Mercankoy’a giriş ücretsizdir. Çocuklu ailelere uygun değildir.

 

Karareis Koyu (Mercankoy) Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/Tx5vJiAmUaZSufiX6


Tuzla Plajı

Karaburun ilçesinin Küçükbahçe mevkiinde yer alan Tuzla Plajı’na giriş ücretsizdir. Ulaşım sağlanan yolun bozuk olması nedeniyle bakir kalmış bir plaj olan Tuzla Plajı’na giderken 4×4 arazi tipi araçlarla dahi zorluk yaşanabilmektedir. Bu yüzden tepeden manzara izleyerek dönüş yapanlar da çoğunluktadır. Tuzla Plajı’nın plaj alanı kum ve taş karışık yapıdadır. Ek olarak; denizi çok soğuktur ve aniden derinleşen bir yapıya sahiptir. Tuzla Plajı’nda tuvalet ve restoran gibi hiçbir imkan bulunmamasından dolayı, giderken hazırlık yapmadan yola çıkmamanızı öneriyoruz. Dileyenler deniz ayakkabısı da kullanabilirler. Tuzla Plajı çocuklu ailelere uygun değildir. Ateş yakmak yasaktır. Kamp yapılabilir ancak jandarma kontrolü sağlandığı dönemlerde yasak uygulanmaktadır.

Tuzla Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/nXgXhQx2hKrDPWyG6


Küçükbahçe Plajı

Küçükbahçe Plajı, Karaburun ilçesinin Küçükbahçe bölgesinde yer almaktadır. Küçükbahçe Plajı ve denizi temiz ve kumsal alanı uzun ve geniş. Karaburun tarafından ulaşımı oldukça zor ve bol virajlı yollar kullanarak ulaşım sağlamak mümkün. Küçükbahçe Plajı belirli dönemlerde rüzgarlı olur ise, suyu bulanık oluyor ancak genel itibariyle temiz ve keyifle yüzülebilecek bir yerdir. Taşlık bir plaja sahip olan Küçükbahçe Plajı’nın denizi soğuk ve derindir. Küçükbahçe Plajı’nda herhangi bir tesis ve işletme yok. Bu yüzden giderken hazırlık yapılması önerilmektedir. Ancak Küçükbahçe Plajı’nın arka tarafında işletmeler var. Şezlong ve şemsiye kiralaması yapılabiliyor ancak Küçükbahçe Plajı’nın diğer bölgelerinde kullanılması yasak, aldığınız yerde kullanmanız gerekiyor. Ek olarak Küçükbahçe Plajı arkasında yer alan siteye ait şezlonglar da var ancak dışardan gelenler kullanamayabilir. Deniz ayakkabısı giyilmelidir ve çocuklu ailelere uygun değildir.

Küçükbahçe Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/6T93gVyPxTV8whnJ8


Badem Bükü Koyu

 

Badem Bükü Koyu, Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir. Badem Bükü, Karaburun ilçesinin Salman mevkiinde yer almaktadır. Badem Bükü Koyu oldukça geniş plaja sahiptir. Denizi taşlık yapıya sahip olan Badem Bükü Koyu’nun denizi temizdir ancak dikenli bölgeleri de bulunmaktadır. Badem Bükü Koyu’nda şezlong ve şemsiye kiralaması da yapabileceğiniz özel işletme vardır. Badem Bükü Koyu’na giriş ücretsizdir. Restoran hizmeti bulunmaktadır. Badem Bükü Koyu’na gidilen yolun virajlı ve dar olmasından dolayı yere yakın araçlarla gideceklerin dikkat etmesi gerekmektedir. Badem Bükü Koyu’nda hizmet veren tesiste tuvalet ve duş imkanı da bulunmaktadır ancak 2,5 TL ile 5 TL gibi bir ücret istenmektedir. Çadır kurup kamp yapanlar ile kendilerine ait karavanlar ile karavan kampı yapanlar da mevcuttur. Yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilir veya işletme tarafına geçerek ücreti karşılığında restorandan yemek satın alabilirsiniz. Çocuklu aileler eğer Badem Bükü Koyu’na gidecekler ise; ücretli hizmet veren tesis tarafını tercih ederek imkanlardan faydalanabilirler ancak Badem Bükü Koyu’nun taşlık olması ve dikenlerin de bazı bölümlerde görülebilmesinden dolayı, çocuklu ailelere önerilmemektedir. Deniz ayakakbısı götürmeyi unutmayınız.

Badem Bükü Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/yjA4AnZ5o29oS1Sa8


Karaçağıl Koyu

Karaçağıl Koyu, Karaburun ilçesinin Sarpıncık bölgesinde yer almaktadır. Karaçağıl Koyu’nun yolu çok bozuk olmasından dolayı, Karaburun’un bakir kalmış bölgelerinden bir tanesidir. 4×4 arazi araca sahip araçlarla dahi zorluk yaşayabileceğiniz yola sahip olan Karaçağıl Koyu’na giderken, yere yakın aracınız var ise mağdur olabilirsiniz. Denizi çok temiz olan Karaçağıl Koyu’nda herhangi bir işletme ve tesis bulunmadığı gibi tuvalet ve duş gibi özel imkanlar da mevcut değildir. Karaçağıl Koyu’nda ateşsiz kamp ve piknik yapılabilir ancak jandarma kontrolünde olduğu dönemlerde yasak olabilmektedir. Karaçağıl Koyu’nun denizi zaman, zaman dalgalı olabilmektedir. Ek olarak taş ve kum karışık bir yapıya sahip olan Karaçağıl Koyu’na giderken deniz ayakkabısı, yiyecek içecek ve temel ihtiyaç malzemelerinizi yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Çocuklu ailelere ve yüzme bilmeyenlere uygun değildir.

Karaçağıl Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/Vm1b6GuMQHdEzQJ36


Gönsüz Koyu

Gönsüz Koyu, Karaburun ilçesinin Sarpıncık bölgesinde yer almaktadır. Ücretsiz bir koy olan Gönsüz Koyu’nda ateşsiz kamp ve piknik yapılabilir. Gönsüz Koyu’nun denizi çok temiz ve berraktır. Gönsüz Koyu’nun plaj alan ve denizi taşlık yapıdadır ve bundan dolayı deniz ayakkabısı giyilmesi önerilmektedir. Gönsüz Koyu’nda herhangi bir işletme ve tesis bulunmamasından dolayı, kamp ve piknik yapacak kişilerin ekipmanlı ve malzemeleri ile hazırlıklı gitmelerini öneriyoruz. Telefon çekmeyen Gönsüz Koyu’na giden yolun kötü olması nedeniyle yere yakın araç sahipleri mağdur olabilir. 4×4 arazi tipi araçlarla dahi zorluk yaşayabilirsiniz. Gönsüz Koyu’nun denizi çok soğuktur ve belirli dönemlerde dalgalı olabilmektedir. Gönsüz Koyu; yüzme bilmeyenlere ve çocuklu ailelere de uygun değildir. Tuvalet ve duş gibi özel imkanlar yoktur.

 

Gönsüz Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/KGRCyc8DcER31dVk6


Hamzabükü Koyu

Karaburun ilçesinin Sarpıncık bölgesinde yer alan Hamzabükü Koyu, ücretsizdir. Hamzabükü Koyu’nda sadece gözleme satışı yapılan tezgah ve tuvalet bulunmaktadır. Hamzabükü Koyu’na giden yol taşlık olmasından dolayı yere yakın araç sahipleri mağduriyet yaşayabilir. Hamzabükü Koyu’nun plaj alanı çok küçük ve oldukça güzeldir. Hamzabükü Koyu’nun denizi taşlık yapıya sahip ancak temizdir. Deniz ayakakbısı giymek gerekmektedir. Kamp ve piknik yapılabilir ancak ateş yakmak yasaktır. Yiyecek ve ekipman anlamında hazırlıksız gitmemek gerekmektedir. Çocuklu ailelere uygun değildir. Gölge alan bulunmamasından dolayı şemsiye ve kamp sandalyesi ekipmanlarınızı yanınıza almayı unutmayınız.

Hamzabükü Koyu Güncel Konum Bilgisi:  https://goo.gl/maps/TS3dyLJvMocG2H329


Yeniliman Sahil

Yeniliman Sahil, Karaburun ilçesinin Tepeboz mevkiinde yer almaktadır. Yeniliman Sahil genel itibariyle taşlık bir alana sahiptir ve deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. Denizi soğuk olan Yeniliman Sahil’inin denizi hemen derinleşmektedir. Yeniliman Sahil çevresinde restoran ve kafe hizmetleri bulunmaktadır. Ayrıca Yeniliman Sahil çevresinde konaklamalı tatil yapmak isteyenlere kolaylık sağlayacak otel, villa ve bungalov ev seçenekleri de bulunmaktadır. Tuvalet ve duş imkanları bulunmayan Yeniliman Sahil’i ücretsiz tatil yapılabilecek bir alandır. Gölge alanların yetersiz olmasından dolayı şemsiye ve şezlong gibi ekipmanlarınızı yanınınzda götürmenizi öneriyoruz.

Yeniliman Sahil Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/aHD536hyKUJy7Fd28


İğdeleraltı Plajı

 

İğdeleraltı Plajı, Karaburun ilçe merkezinde yer almaktadır. Ücretsiz bir plaj olan İğdeleraltı Plajı’nın plaj alanı ve denizi taşlık yapıya sahiptir. Ayrıca İğdeleraltı Plajı’nın denizinde de deniz kestaneleri bulunmaktadır. Bundan dolayı deniz ayakkabısı kullanılması önerilmektedir. İğdeleraltı Plajı’nın denizi çok temizdi ve sabah saatlerinde sakin olmaktadır. Çok küçük bir plaj alanına sahip olan İğdeleraltı Plajı’na erken saatlerde giderseniz yer bulabilirsiniz. Tuvalet, duş, restoran ve market gibi herhangi bir imkan yoktur. Hazırlıklı gitmenizi öneriyoruz. Çocuklu ailelere ve yüzme bilmeyenlere uygun değildir.

İğdeleraltı Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/fyAH5UkSMGX8Spnw6


İncirlikoy

İncirlikoy, Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir. İncirlikoy çevresinde bungalov ev, otel ve pansiyon konaklama seçenekleri oldukça fazladır. İncirlikoy Mavi Bayrak Ödülü almıştır. Temiz ve küçük bir plaj alanına sahip olan İncirlikoy’un sağ ve sol tarafı kayalıktır. Deniz kestaneleri de bulunan İncirlikoy’da deniz ayakkabısı giymek gerekmektedir. İncirlikoy’un arka tarafında belediyenin işletmesi var ve burada tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanları var. İncirlikoy’un plaj alanı dar olmasından dolayı, erken saatlerde gitmek gerekmektedir. Ücretsiz otopark hizmeti de var. İncirlikoy’da denize girilen alanlar kumluk olması nedeniyle çocuklu aileler kum alanlarında eğlenceli vakit geçirebilir. Şezlong ve şemsiye kiralaması için 70 TL ile 125 TL civarında ücret talep edilmektedir. Yiyecek ve içecek satın alabileceğiniz restoran alanı da bulunmaktadır.

İncirlikoy Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/gFvAcbZLB8TJvhX26


Alman Koyu

Karaburun’da yer alan Alman Koyu’nun denizi çok temiz ve berraktır. Gölge alan bulunmayan Alman Koyu’na giderken şemsiyenizi götürmeyi unutmayınız. Kayalık bir bölge olan Alman Koyu’na inmek için kayalık alanları kullanmanız gerekecek veya Alman Koyu’nda yer alan villalara ait merdivenleri kullanarak da Alman Koyu’na inebilirsiniz ancak izin verilmemesi durumunda tek seçeneğiniz kayalık alanları kullanmanız olacaktır ve bu da oldukça riskli olmasından dolayı yaralanma gibi durumlar söz konusu olabilir. Alman Koyu gizli kalmış bir bölgedir. Plaj ve koy gibi görünüme sahip olmayan Alman Koyu’nu bulmak oldukça zordur. Herhangi bir imkan ve sosyal tesis bulunmayan Alman Koyu’na giriş ücretsizdir. Çocuklu ailelere ve yüzme bilmeyenlere uygun değildir. Kamp ve piknik için de uygun değildir. Kayalardan manzara keyfi yapabilir veya denize inerek berrak, Karaburun’un en temiz denizinde yüzebilirsiniz.

 

Alman Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/CXmJEo6hXPRdDSt36


Mimoza Koyu Plajı

Karaburun’da yer alan Mimoza Koyu Plajı’nın denizi çok soğuktur ve denizi temizdir. Sakin bir denize sahip olan Mimoza Koyu Plajı ücretsiz bir plajdır. Dileyenler Mimoza Koyu Plajı’nda hizmet veren tesisten ücreti karşılığında şemsiye ve şezlong kiralaması yapabilirler. Otopark imkanı da bulunan Mimoza Koyu Plajı, otel işletmeleri arasına sıkışmış kalmış bir plajdır. Mimoza Koyu Plajı’nın plaj alanı ve denizi taşlık yapıya sahiptir. Deniz ayakkabısı giymek gerekmektedir. Tuvalet, duş ve soyunma kabini yoktur. Çocuklu ailelerde Mimoza Koyu Plajı’na gidebilir ancak taşlık alanlarda dikkat etmek gerekmektedir ve imkanların yetersiz olduğunu unutmamak gerekiyor.

Mimoza Koyu Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/AGqE8MK9iHk99DBE9


Bodrum Plajı

Bodrum Plajı, Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plajlardan bir tanesidir. Bodrum Plajı’nda Belediyeye ait ücretsiz şemsiyeler bulunmaktadır. Özel işletme tarafında ise ücretli şemsiye ve şezlong imkanları bulunmaktadır. Özel işletmeye ait soyunma kabini ve duş imkanı var ücretsizdir. Denizi buz gibi olan Bodrum Plajı’nın denizi tertemizdir. Plaj alanı çakıllı olan Bodrum Plajı’nda tuvalet imkanı da bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek satın alabileceğiniz restoran ve kafe hizmeti de bulunmaktadır. Çocuklu ailelerde tercih edebilir ancak taşlık alanlarda dikkatli olmak gerekiyor.

Bodrum Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/CULKhZ7EHUcWfcPM7


Olcabük Plajı

 

Karaburun’un Saip bölgesinde yer alan Olcabük Plajı’na anayoldan inmek için 600 metrelik toprak yol kullanılmaktadır. Çakıl taşlarına sahip plaj alanına sahip olan Olcabük Plajı’nın denize girilen ilk bölümlerinde de taşlar vardır. Olcabük Plajı’nın denizi çok temiz olmakla beraber, su sıcaklığı ılıktır. Herhangi bir işletme ve sosyal imkan bulunmayan Olcabük Plajı’na giderken hazırlık yapmadan gitmemek gerekmektedir. Deniz ayakkabısı kullanılması gereken Olcabük Plajı, çocuklu ailelere ve yüzme bilmeyenlere uygun değildir. Olcabük Plajı’na giriş ücretsizdir.

Olcabük Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/MC6X2vh55fsg2VKX6


Boyabağı Koyu

Boyabağı Koyu, Karaburun’un İnecik bölgesinde yer almaktadır. Boyabağı Koyu’nun denizi ince taşlara sahiptir ve birkaç metre açılınca kum yapısı hissedilebilir. Boyabağı Koyu’nun denizi sığ olmasından dolayı yüzme bilmeyenlere ve çocuklu ailelere uygundur. Ancak Boyabağı Koyu’nun plaj alanı çok dar olmasından dolayı, yer bulmak çok zordur. Otopark sıkıntısı bulunan Boyabağı Koyu’nda şemsiye ve şezlong imkanı da yoktur. Boyabağı Koyu’nda kafe var ancak müşterisi olmayanlar tuvalet imkanını kullanamamaktadır. Dileyenler işletmeden şezlong ve şemsiye kiralaması da yapabilirler. Dileyenler yiyecek, ekipman ve temel ihtiyaç malzemelerini yanlarında götürebilirler. Çocuklu aileler de gidebilir ancak genel imkanların yetersiz olması durumundan dolayı dikkat etmek gerekmektedir. Boyabağı Koyu’na giriş ücretsizdir.

Boyabağı Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/zgf1UmBjdCg6uiTFA


Ardıç Koyu

Karaburun’un Mordoğan bölgesinde yer alan Ardıç Koyu’nun denizi ılık ve soğuk karışımı bir sıcaklığa sahiptir. Ardıç Koyu’nda Belediyeye ait ücretsiz şemsiye imkanları vardır. Dileyenler Ardıç Koyu’nun arka tarafında yer alan işletmeden şezlong ve şemsiye kiralaması da yapabilirler. Burada şezlong ve şemsiye kiralaması için 150 TL civarında ücret ödenmektedir. Ardıç Koyu’nun plaj alanı ve denizi kum yapısına sahiptir. Duş, soyunma kabini ve tuvalet imkanları bulunmaktadır. Ardıç Koyu’nun denizinin sığ özelliğe sahip olmasından dolayı çocuklu ailelere de uygundur. Ardıç Koyu’na yürüme mesafesinde kafe hizmetleri de bulunmaktadır. Ayrıca Ardıç Koyu’na yakın mesafede yerel halka ait market imkanları da vardır. Ardıç Koyu’na giriş ücretsizdir.

 

Ardıç Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/VV4tBY8Fn7oszANX6


Ayı Balığı Koyu

Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde yer alan Ayı Balığı Koyu, İzmir’in Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde yer almaktadır. Ayı Balığı Koyu’nun denizi çok temizdir ve berraktır. Ancak Ayı Balığı Koyu’nda kayalık taşların ve yosunların olmasından dolayı ayak kayması gibi sorunlar yaşanabileceği için deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. Ayı Balığı Koyu’nun arka tarafında pansiyon ve otel işletmeleri var. İşletmenin yan tarafından merdiven kullanarak Ayı Balığı Koyu’na inebilirsiniz. Ayı Balığı Koyu’nda ücretsiz duş imkanı var. 15 – 20 araçlık otopark imkanı da var. Aileler ve kalabalık arkadaş grupları için Ayı Balığı Koyu’nda hizmet veren işletmelere ait bölümleri öneriyoruz. Ayı Balığı Koyu’nun ücretsiz kısmında alanın dar olması nedeniyle kalabalık aileler ve arkadaş grupları zorlanabilir. Yiyecek ve içecek götürebilirsiniz. Dilerseniz, işletmeden temin edebilirsiniz. Çocuklu ailelere uygun değildir. Ayı Balığı Koyu’na giriş ücretsizdir.

Ayı Balığı Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/HM63hK1gsJfi524W9


Kocakum Plajı

Kocakum Plajı, Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde yer almaktadır. Kocakum Plajı, yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı sahil alanı çok küçükdür. Sol tarafta teknelere ait park yeri bulunmaktadır. Kocakum Plajı’nda özel işletmeler de hizmet vermektedir ve işletmelerden şemsiye ve şezlong kiralaması yapılabilmektedir. Halk plajı yan tarafta yer alırken, halk plajı tarafında ise şemsiyeler ücretsizdir. Denizi dalgasız ve kumsal tarafı ise kum olan Kocakum Plajı’nın sahil şeridi boyunca kafeler ve restoranlar bulunmaktadır. Kocakum Plajı, daha çok manzarası için tercih edilebilmektedir ve bundan dolayı kamp sandalyesi ile manzarayı izleyenler çoğunluktadır. Kamp ve piknik yapılamayan Kocakum Plajı’na giderken yiyecek ve ekipmanlarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Denizi sığ olan Kocakum Plajı’na çocuklu aileler de giderek günübirlik vakit geçirebilirler. Kocakum Plajı’na giriş ücretsizdir.

Kocakum Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/sr2NEDJrp7NRJqfo9


Korsan Plajı

 

Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde yer alan Korsan Plajı oldukça küçük bir plaj alanına sahiptir. Korsan Plajı’nın yan tarafında özel işletme bulunmaktadır. Denizi temiz olan Korsan Plajı’nın küçük bir alana sahip olmasından dolayı tatil dönemlerinde zorluk yaşayabilirsiniz. Korsan Plajı’nın plaj alanı ve denizi çakıl taşlarına sahip olmasından dolayı deniz ayakkabısı giymek gerekmektedir. Denizi sığ özelliğe sahip olan Korsan Plajı’nda şemsiye ve şezlong kiralaması için 75 TL civarında ücret ödemeniz gerekiyor. Yiyecek ve içecekleri de Korsan Plajı’nda hizmet veren işletmeden temin edebilirsiniz. İşletmeye ait tuvalet, duş ve soyunma kabini imkanı da bulunmaktadır. Korsan Plajı’na giriş ücretsizdir.

Korsan Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/ubegZHMmtGqVxCuf9


Sulucadere Plajı

Karaburun’un Mordoğan bölgesinde bulunan Sulucadere Plajı’na giriş ücretsizdir. Sakin bir yer alan Sulucadere Plajı’nın denizi ve plaj alanı taşlık yapıya sahiptir ve deniz ayakkabısı kullanılmalıdır. Sulucadere Plajı’nda herhangi bir işletme ve tesis bulunmamaktadır. Kumsal alanı dar olan Sulucadere Plajı’nın denizi çok temizdir ve pırıldayan güzelliğe sahiptir. Gölge alan da bulunmayan Sulucadere Plajı’nda tuvalet ve duş gibi imkanlar da yoktur. Sulucadere Plajı’na giderken yiyecek, ekipman ve temel ihtiyaç malzemelerinizi yanınızda götürmeyi unutmayınız. Çocuklu ailelere uygun değildir. Sulucadere Plajı, daha çok manzarası için tercih edilmektedir.

Sulucadere Plajı Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/fAcLiVp3xsB8oe7B6


Manal Koyu

Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok adı geçen plajlardan olan Manal Koyu, Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde yer almaktadır. Manal Koyu’nun denizi çok temizdir ve denize girilen ilk alanlar taşlık yapıya sahip ancak geriye kalan bölümler kum yapısındadır. Manal Koyu’nda şemsiye ve şezlong kiralaması yapabileceğiniz işletme var ve ücreti 150 TL ile 250 TL arası değişmektedir. Denizi çok soğuk olmayan Manal Koyu’na yiyecek ve içecek götürülmesi yasaktır. Manal Koyu’nda otopark sorunu bulunmamaktadır. Tuvalet var ancak duş yoktur. Tuvalet 2 TL’dir. Dalgasız denize sahip olan Manal Koyu, çocuklu ailelere de uygundur. Yiyecek ve içecek satın alabileceğiniz işletme de vardır. Kendinize ait şezlong ve şemsiyelerinizi yanınızda götürebilirsiniz.

 

Manal Koyu Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/czYCP47VnkncvHms9


Beyaz Kayalar

Karaburun’a bağlı Mordoğan’da yer alan Beyaz Kayalar’da deniz harika güzelliğe sahiptir. Pırıl, pırıl denize sahip olan Beyaz Kayalar’ın su sıcaklığı 25 derecedir. Beyaz Kayalar’a girişte çakıl taşları var ancak geriye kalan bölümler kum yapısındadır. Beyaz Kayalar’a giderken deniz ayakkabısı götürmek gerekmektedir. Herhangi bir işletme ve tesis bulunmayan Beyaz Kayalar’da tuvalet ve duş gibi özel imkanlar da yoktur. Bu yüzden giderken hazırlıklı ve tedbirli gitmek gerekmektedir. Beyaz Kayalar’a gün içerisinde tekne turları ile tur düzenlenmesinden dolayı gürültü ve yoğunluk olmaktadır. Bu yüzden sezon başında ve sezon sonunda ziyaret ederseniz, daha sakin olacağını söyleyebiliriz. Çocuklu ailelerde gidebilir ancak imkan yetersizliği ve mağara bölgelerinin kayalık olması nedeniyle mağduriyet yaşanabilir. Beyaz Kayalar’a giriş ücretsizdir. Karaburun plajları ve koyları 2024 listesi ve Karaburun’da denize girilecek yerler 2024 listesi içeriğimizin sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Beyaz Kayalar Güncel Konum Bilgisi: https://goo.gl/maps/DBXrc3T1pLN5BQqG6


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret