Kars’ta Karla Mücadele Sonuç Verdi: 81 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan 81 köy yolu, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun ve planlı çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

GÜNCEL 29.12.2025 10:44:00 0
Kars’ta Karla Mücadele Sonuç Verdi: 81 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Kars’ta önceki gün başlayan yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı merkeze bağlı 2, Akyaka’da 3, Arpaçay’da 8, Digor’da 13, Kağızman 29, Sarıkamış’ta 10, Selim’de 5, Susuz’da 11 olmak üzere toplam 81 köy yolu ulaşıma kapanmıştı.
Ulaşıma kapanan köy yolları için seferber olan İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, koordineli ve planlı çalışmayla köy yollarını yeniden ulaşıma açarak, vatandaşların mağdur olmasını önledi.
Kış sezonu öncesinde ekiplerini hazırlayan İl Özel İdaresi yol açma çalışmalarının yanı sıra hasta kurtarma ve yolda mahsur kalan sürücülerin imdadına yetişti. Ekiplerin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Pazartesi 8.2 ° / -0.5 °
Salı 9.2 ° / 0.1 °
Çarşamba 6 ° / 3.2 °