Kaşıkçı Kebap Yomra Kaşüstü’nde Hizmete Açıldı
Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi, yeni bir lezzet durağına kavuştu. Köksal Kurup ve Birsel Kurup tarafından hayata geçirilen Kaşıkçı Kebap, düzenlenen törenle kapılarını açtı.
Açılışa Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Seyit Hisoğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Aydoğan İskender ile çok sayıda davetli katıldı. İşletmenin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.
24 saat hizmet verecek olan Kaşıkçı Kebap; çorba çeşitlerinden kebap ve dönerlere, dürüm seçeneklerinden tatlılara kadar geniş bir menüyle misafirlerini ağırlamayı hedefliyor.
İşletme sahibi Köksal Kurup, açılışta yaptığı konuşmada müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, “Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmak için yola çıktık. Doğal yöntemlerle hazırlanan kebaplarımızla Trabzon halkına en iyi lezzeti sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise ilçede açılan her yeni işletmenin ekonomiye ve istihdama katkı sağladığını vurgulayarak, Kaşıkçı Kebap ailesine başarılar diledi.
Yeni işletme, açılışa özel fiyat uygulamaları ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Trabzonluları ağırlamaya başladı.
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

