Kayseri’de 104 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Tutuklandı
Kayseri’de düzenlenen operasyonda, şüphelilerin ikamet ve araçlarında 104 kilo 710 gram uyuşturucu madde bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Develi ilçesinde düzenlenen Şehit Emre Albayrak Operasyonu'nda H.Y. (39), A.Y. (35), Y.Y. (38) ve yabancı uyruklu M.S.O. (37) yakalandı. Şahısların ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 104 kilo 710 gram narkotik madde, 1 hassas tartı ve çeşitli materyaller ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Kayseri’
Uyuşturucu
Geçirildi
Şüpheli
Tutuklandı
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °

