“Kayserispor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu 21 Şubat’ta”
Süper Lig ekibi Kayserispor, başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 21 Şubat 2026 Cumartesi günü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’u Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.
Süper Lig takımlarından Kayserispor, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre 21 Şubat 2026 Cumartesi günü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirilecek. Genel kurul, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 28 Şubat’a yapılacak.
Kayserispor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuz başkan ve üyelerin iştiraki ile toplanarak 21.02.2026 Cumartesi günü Kadir Has Kongre Merkezi Konferans salonunda saat 11.00'de gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının bir (1) hafta sonra aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
“Kayserispor’
Seçimli
Olağanüstü
Genel
Kurulu
Şubat’”
Kahraman’dan GMO Vizyonu: “Bir Gemi Mühendisi, Sanayiyi Harekete Geçirir”

Eğirdir’de Çanakkale Zaferi Gururla Anıldı
Gaziosmanpaşa’da 18 Mart Coşkusu: Çanakkale Zaferi 111 Yaşında
Sarıgöl’de Bahar Gelince Dağlar Gelire Dönüşüyor
Bakan Vedat Işıkhan Trabzon Valiliği’ni Ziyaret Etti
Bakan Işıkhan Trabzon’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’dan Ahmet Biber İçin Duygusal Veda
CHP Bayburt İl Başkanı Sercan Türker’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Artvin’de 100 Kişiye Geçici İş Fırsatı
18 Mart’ta Artvin’de Şehitler İçin Tek Yürek Olundu
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °
Cuma
11.3 ° / 6.4 °
Cumartesi
12.1 ° / 5.9 °

