meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kemalpaşa’da Çöp Toplama Kampanyası: Gönüllüler Sahili Temizledi

Kemalpaşa'da Gönüllülerden Sahil Temizliği: "Bu Tablo Güzel Değil"

Kemalpaşa’da Çöp Toplama Kampanyası: Gönüllüler Sahili Temizledi

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde belediye tarafından düzenlenen çöp toplama kampanyasında gönüllü vatandaşlar sahilde bir araya geldi. "Denizi ve Doğayı Koru" sloganıyla gerçekleştirilen kampanya kapsamında, sahil temizlenerek daha yaşanabilir bir çevre yaratılması hedeflendi.

Çöp toplama kampanyasına katılan gönüllülerden Özlem Karataş, sahilin durumunu üzücü bulduğunu belirterek, "Bu sahil bizim ve biz buraya yüzmeye geliyoruz ama gördüğümüz manzara çöplüğün içinde yüzmeye çalışmamız. Bu tablo güzel değil ve lütfen herkes çöplerini temizlesin" dedi. Karataş, sahile gelen insanların çöplerini toplamasını ve belediyeye bildirmesini istedi.

Kemalpaşa Belediye Meclis üyesi İmdat Lokumcu, imece usulü ile gerçekleştirilen sahil temizleme projesinin önemine dikkat çekti. Lokumcu, "Kemalpaşa belediyesinin başlatmış olduğu imece usulü sahili temizleme projesi kapsamında ikinci çalışmamızı yaptık. Burada bizim isteğimiz, tüm vatandaşların daha duyarlı bir şekilde imecemize katılmaları. Bizlere katkı sağlayan ve emek veren vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda katılım sağlanması halinde doğamıza, denizimize sahip çıkarak, güzel bir sahile sahip olacağımıza olan inancım tamdır" dedi.

Gönüllülerden Levent Altınkaya ise sahilin en çok gençler tarafından kullanıldığını vurgulayarak, "Buradaki en önemli şey bu sahili özellikle kullananlar gençler, gençler gelin sahilimize ve doğamıza sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor