meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kır Çiçekleri Anaokulu Öğrencilerinden Sıfır Atık Hareketi: Bayburt'ta Bilinçli Çevre Etkinliği

Sıfır Atık Temalı Etkinlikte Kır Çiçekleri Anaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranışlar

Kır Çiçekleri Anaokulu Öğrencilerinden Sıfır Atık Hareketi: Bayburt

Bayburt Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü öncülüğünde, Kır Çiçekleri Anaokulu öğrencileri tarafından sıfır atık temalı bir etkinlik düzenlendi. Öğrencilerin geri dönüşüm ve sıfır atık bilincini artırmayı hedeflediği etkinlik, büyük ilgi gördü.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin sıfır atık ve geri dönüşüm konulu yaratıcı çalışmaları sergilendi. Renkli ve eğlenceli sunumlarla hazırlanan geri dönüşüm malzemelerinden yapılmış objeler, ziyaretçilerden büyük alkış aldı. Etkinlik, sadece bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda çevre bilincini güçlendirmek için interaktif etkinliklere de ev sahipliği yaptı.

Etkinliğin son bölümünde ise öğrenciler, okul bahçesine gül fidanı dikerek doğaya olan duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Çocukların heyecanlı çalışmaları ve özverili katılımları, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konusundaki önemin altını bir kez daha çizdi.

Etkinliğe, Bayburt Belediye Başkan Vekili Mustafa Akbaş, Bayburt Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Yasemin Demirörs, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Katılımcılar, öğrencilerin çevre bilincine olan duyarlılığını takdirle karşılarken, sıfır atık konusunda daha fazla farkındalık yaratılması gerektiğine vurgu yaptılar.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Başkan Genç, Elektrikli Otobüsü Sürerek Test Etti

2

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

3

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

4

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

5

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı