Kırklareli Üniversitesi’nde 53 Öğrenci Tavuklu Pilav Sonrası Hastaneye Kaldırıldı

Kırklareli Üniversitesi’nde tavuklu pilav yiyen 53 öğrenci mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikâyetleriyle hastaneye başvurdu. 45 öğrenci taburcu edilirken, 8 öğrencinin durumu müşahede altında tutuluyor.

ASAYİŞ 3.12.2025 12:07:00 0
Kırklareli Üniversitesi’nde 53 Öğrenci Tavuklu Pilav Sonrası Hastaneye Kaldırıldı

Kırklareli Üniversitesi’nde dün öğle saatlerinde dağıtılan tavuklu pilavı tüketen 53 öğrenci, kısa süre sonra mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi şikâyetleriyle Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.
Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından 45 öğrencinin taburcu edildiği, 8 öğrencinin ise müşahede altında tutulduğu bildirildi. Öğrencilerin sağlık durumlarında ciddi bir sorun bulunmadığı kaydedildi.
Kırklareli Valisi Uğur Turan ve ilgili kurum müdürleri hastaneye giderek, öğrencilerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sağlık ekiplerinin olayın ardından başlatılan incelemeyi yakından takip ettiği belirtildi.

Haber Kaynak : İHA

Haber Kaynak

İHA

Çarşamba 13.5 ° / 6.3 °
Perşembe 14.3 ° / 6.5 °
Cuma 16.1 ° / 7.2 °