meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Lider Ordu Gücü Futbol Kulübü'nden Yarım Düzine 6-0

Kadın Futbol 3.Ligi'nde lider olan Ordu Gücü Futbol Kulübü, ligin altıncı hafta maçında sahasında konuk ettiği Rize Yeşil Çayspor'u 6-0 yendi ve ligde puan kayıpsız tek takım olarak haftaya girdi.

Lider Ordu Gücü Futbol Kulübü

2023-2024 sezonunda Kadın Futbol 3.Ligi'nde şampiyonluk hedefini koyan ve kadrosuna bu yönde takviyeler yapan Ordu Gücü Futbol Kulübü oynadığı tüm maçları kazanırken, ligin 6.haftasında Ordu'da Rize Yeşil Çayspor'u konuk etti. Geçen hafta deplasmanda Erzincan Gençlerbirliği Gençlik ve Spor'u 16-0 yenerek Ordu'ya gelen Ordu Gücü Futbol Kulübü, Ordu'da da kazandı.

Karşıyaka Spor Tesisleri 2 Nolu Saha'da oynanan maçta özellikle Buse Dursun önderliğinde işi ilk yarıda çözen Ordu Gücü Futbol Kulübü, karşılaşmayı 6-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Bu sezon ligde oynadığı tüm maçları kazanan ve kayıpsız bir şekilde liderliğini sürdüren Ordu Gücü Futbol Kulübü, kalan maçlarda da hata yapmak istemiyor.

Ordu Gücü Futbol Kulübü ligde oynadığı beş karşılaşmada 48 gol atarken sadece 1 gol gördü. Ordu ekibi ilk yarının son hafta maçında ise Trabzon Kardelenspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Orduyorum


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi