meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Love Island/Aşk Adası'nda Müstehcen Anlar Gündeme Geliyordu!

Bir zamanlar yılın en ateşli şovu Love Island son sezonla gündemde. Bir dönem, yarışmacılar ulusal televizyonda milyonların önünde yorganın altında müstehcen anlar yaşarken bu sezon Aşk Adası oldukça tartışmalı oldu.

Love Island/Aşk Adası

İngiltere yapımı olan Love Island programı, katılan yarışmacıların birbirleriyle eşleştiği ve özellikle cinsellik içeren sahneleri ile oldukça popülerdi. Ancak son sezonda bu sahnelerin ekrana gelmediği seyirciler tarafından iddia edildi.

Son yarışmacılardan Abi Moores ise programdan çıkarılmasından sonra verdiği ilk röportajda yapımcıların izleyicilerden müstehcen sahneleri saklamadığını, aksine yayınlayacakları hiçbir sahne olmadığını söyledi.

jgg

Yarışmacılar önceki yıllarda diğer adalılarla konuşurken yatak odasında ne kadar ileri gittiklerini ima etmek için futbol ve güzellikle ilgili şifreli kelimeler kullandılar. Ancak yarışmacı bu konuda da "Kimse bir şey yapmıyor, bu yüzden baget yedim ya da her neyse gibi bir seks benzetmesine gerek yok" dedi.

Ekran Alıntısı

Önceki sezonlarda gece görüş kameraları, yatakları arasında sadece birkaç santim mesafe olan çiftler arasındaki tüm ateşli aksiyonu yakalamıştı. Ancak Abi "Gece geç saatlerde herhangi bir hareketlilik fark etmedim" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Fındık Fiyatları Güncellemesi: 29 Haziran 2024

2

29 Haziran 2024 Canlı altın fiyatları ile gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu, kaç TL?

3

Beşikdüzü Belediyesi'nden Temizlik ve Altyapı Yatırımları Hız Kesmiyor

4

Arhavi'de Gençlerin Yetenekleri Sergilendi: GSB Yaz Spor Okulları Açıldı

5

Erzurum'da Gıda Denetimlerinde 336 Bin TL Ceza Kesildi