meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Madenli'ye Yeni Bir Vizyon: Mehmet Yazıcı Aday Adayı!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'de aday belirleme süreci devam ederken, Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü gibi kritik görevlerde bulunan Mehmet Yazıcı, Madenli Belediye Başkan Aday Adayı

Madenli

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti'de aday belirleme süreci devam ederken, Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü gibi kritik görevlerde bulunan Mehmet Yazıcı, Madenli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar boyunca Uşak Belediyesi'nde yüksek mimar olarak görev yapan Mehmet Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışını benimseyerek birçok önemli projeye imza atmış bir isim olarak öne çıkıyor.

Madenli'nin sürdürülebilir ve modern bir belde haline gelmesi hedefiyle yola çıkan Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaklaşan yerel seçimlerde doğduğum, büyüdüğüm şirin beldemiz Madenli’ye yakışır hizmetler sunabilmek için yeni bir yola çıkmanın kararını alarak Uşak Belediyesi’ndeki görevimden istifa ettim." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti belediyecilik anlayışını benimseyen Yazıcı, halka hizmet odaklı, şeffaf ve etkili bir yönetim biçimiyle çağdaş belediyecilik standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Mehmet Yazıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti belediyeciliğinin anlayışıyla, halka hizmet odaklı, şeffaf ve etkili bir yönetim biçimiyle çağdaş belediyecilik standartlarını yükseltmeyi benimseyerek; Madenli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıkmış olmamın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum. Siz değerli hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyor, saygılarımı sunuyorum."

Mehmet Yazıcı kimdir?

1990 yılında Rize’de doğdu.

Eğitim hayatını Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı.

Uşak Belediyesi’nde göreve başlayarak şehrin birçok önemli projelerine büyük ölçüde katkı sağladı.

Evli ve üç çocuk babasıdır.


 


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor