Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Özköse’den 6 Şubat Depremi Mesajı
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, 6 Şubat 2023 depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajda, hayatını kaybedenleri rahmetle anarak Malatya’nın dayanışma ruhu ve yeniden inşa iradesine vurgu yaptı.
Başkan Özköse, mesajında, "Kaybettiğimiz tüm insanlarımızı rahmetle anıyor, hayatta kalan hemşehrilerimize sabır ve metanet diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Depremin yalnızca can kayıplarına değil, hayallere, hatıralara ve geçmişe ait pek çok değere de zarar verdiğini vurgulayan Özköse, Malatya halkının güçlü bir dayanışma ruhuna sahip olduğunu belirtti. Özköse, "Bugün şehrimizde yükselen yeni yollar, yeni yapılar ve yeniden kurulan hayatlar; umudun ve birlikte yeniden inşa etme iradesinin en güçlü göstergesidir" dedi.
Başkan Özköse mesajını, "Dün acıda kenetlenen bu şehir, bugün de yarınları birlikte inşa ediyor. Malatya, dün olduğu gibi bugün de bir arada yarınlara umutla ve kararlılıkla yürümeye devam edecektir" sözleriyle tamamladı.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı el-Mustafa ile görüştü

Küçük Oğluyla Sokak Temizleyen Baba Görenleri Duygulandırdı
Uraloğlu: “Karadeniz’e Demiryolu Samsun’dan Sarp’a Uzanacak”
Kosova Kadrosunda Süper Lig Detayı: 3 Tanıdık İsim
Ümit Milliler Hırvatistan Mesaisine Yağmur Altında Devam Etti
Kalın’dan Net Mesaj: “Türkiye Fitne Ateşinin Parçası Olmayacak”
Dünya Tiyatro Günü’nde “Eşeğin Gölgesi”ne Yoğun İlgi
Ankara’da Kurt Sürüsü Çiftliğe Saldırdı
Sokak Köpeği Korkusu İşsiz Bıraktı
Bakanlıktan Yeni Nesil Kütüphane Hamlesi
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
Pazartesi
12.7 ° / 7.5 °
