Malatya’da Eski Eş Tartışması Kanlı Bitti: Komşuların Sopalı Saldırısı Hastaneye Kaldırdı
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, eski eşler arasında çıkan tartışma, komşuların da müdahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Olayda sopalarla darbedilen E.T., hastaneye kaldırıldı.
Olay, Yavuz Selim Mahallesi Billur Sokak’ta akşam saat 19.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.T. ile eski eşi H.A. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve H.A.’nın komşuları H.Ş., E.Y., H.M.Ç. ve M.B.Ş. de olaya dahil oldu.
Sopalarla dakikalarca darbedilen E.T., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Yunus Timleri tarafından kurtarılarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis ekipleri saldırganlar hakkında soruşturma başlattı.
Yetkililer, kavgayla ilgili incelemelerin sürdüğünü bildirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Malatya’
Tartışması
Kanlı
Bitti:
Komşuların
Sopalı
Saldırısı
Hastaneye
Kaldırdı
Niğde’de Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Türkmenli Göleti’nde Su Kalitesi Algasid Dozlama ile Artırılıyor
Ankara’da Kaçakçılık Operasyonları: Milyonluk Malzeme Ele Geçirildi
Sinop’ta Elektrikli Motosiklet Devrildi: Sürücü Yaralandı
Karaman’da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu
Çilimli’de Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Turgutlu’da ‘Aşk-ı Müebbet’ Oyunu Büyük Beğeni Topladı
Denizli’de Kaçak Emlakçılara Sıkı Denetim
Şehzadeler Gençlik Evi Kütüphanesi’ne Sesli Çalışma Salonu
Bayburt’ta 10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
