Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Aygün, öncelikli hedeflerinin sağlık çalışanlarının hak ve çıkarlarını korumak, şubenin üye sayısını artırmak ve Artvin’de sağlık sektörüne yönelik sorunlara daha etkin müdahale etmek olduğunu belirtti.
Yeni dönemde, yerel sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi, sendikal faaliyetlerin güçlendirilmesi ve Artvin’de sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlamanın öncelikli hedefler arasında olduğunu ifade eden Aygün, tüm üyelerle birlik ve beraberlik içinde hareket etme çağrısında bulundu.
Aygün, “Hedefimiz sadece sendikamızı büyütmek değil; aynı zamanda Artvin’de sağlık çalışanlarının yaşam kalitesini ve çalışma şartlarını iyileştirmek” diyerek, yeni dönemde tüm üyelerin desteğini beklediğini vurguladı.