meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Menderes ve Arkadaşlarını Katledenler Milletin Hayallerini Katlettiler

Demokrat Parti Rize İl başkanı Hamit Çelik merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesine ilişkin, "Maalesef üç kişiyi idam ederek, sadece o üç kişiyi değil milletin hayallerini, memleketin de geleceğini gasp ett

Menderes ve Arkadaşlarını Katledenler Milletin Hayallerini Katlettiler

 

Demokrat Parti Rize İl başkanı Hamit Çelik açıklamasında, “, merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam ederek maalesef üç kişiyi idam ederek, sadece o üç kişiyi değil milletin hayallerini, memleketin de geleceğini gasp ettiler." dedi.

Çelik konuşmasında "Her 16-17 Eylül'de İstanbul'da anıt mezarı başında başta şehit Başbakanımız Adnan Menderes'i, yol arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı andık fakat bu sefer istiklal mücadelesinin nişanesi olmuş tarihi şehirden seslenmek, bu hissiyatımızı bu anlamlı günde tüm Türkiye'yle paylaşmak ihtiyacı hissettik." diyen Uysal, şunları kaydetti:

"Maalesef üç kişiyi idam ederek, sadece o üç kişiyi değil milletin hayallerini, memleketin de geleceğini gasp ettiler. Kurtuluştan şahlanışa ermiş bir milleti durdurmak, egemenliğin hesabını sormak için önce milletin iradesini kırdılar, sonra da şehit Başbakanımız Menderes'le beraber iki bakanımıza, üç yiğide kıydılar."

Her daim milletin vicdan hizasında durduklarını belirten Çelik, bugün de bütün karartmalara, safsatalara, yalanlara, iftira kampanyalarına rağmen milletin hem vicdan hem de gönül hizasında durduklarını söyledi.

 


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

2

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı

3

Rize İl Müftüsü ve Ardeşen İlçe Müftüsünden Erzurum'a Ziyaret

4

Akçaabat'ta 2024 Yaz Kur'an Kursları Başladı: Çocuklar İçin İslami Eğitim Fırsatı

5

Trabzon'da Fındık Üretimi İçin Önemli Adım: 2024 Rekolte Çalışmaları Başladı