bonus veren siteler meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri https://www.elncgr.org

Meteorolojiden Rize Uyarısı

Trabzon Hayrat, Saraçlı, Çaykara, Eskipazar, Kadınlar Yaylası, Ovacık, Hurmalık, Rize İkizdere ve Kalkandere'ye acil cumartesi uyarısı! Gece 12'de başlayacak

Meteorolojiden Rize Uyarısı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Trabzon Hayrat, Saraçlı, Çaykara, Eskipazar, Kadınlar Yaylası, Ovacık, Hurmalık, Rize İkizdere ve Kalkandere'ye acil uyarı gerçekleştirdi. Bu gece 12'de başlayacak, cumartesiye kadar devam edecek.
Karadeniz bölgesindeki illerimiz ve ilçelerini ilgilendiren çok önemli bir gelişme var. Meteorolojik kaynaklardan "Dikkat" koduyla uyarı gerçekleştirildi. 
Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten Trabzon Hayrat, Saraçlı, Çaykara, Eskipazar, Kadınlar Yaylası, Ovacık, Hurmalık, Rize İkizdere ve Kalkandere'ye acil uyarı yaptı. Bu gece 12'de başlayacak, cumartesiye kadar devam edecek.
Ökten, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı: 
"Dikkat! Trabzon Hayrat, Saraçlı, Çaykara, Eskipazar, Kadınlar Yaylası, Ovacık, Hurmalık, Rize İkizdere ve Kalkandere taraflarında aşırı yağış bekleniyor. En etkin saatler bu gece 12 ile yarın öğlen 12 arasında..


Haber Kaynak : DOĞANCAN İLEK
1

Merkez Bankası faiz kararını salı günü açıklayacak

2

Emekliler İçin Flaş Çağrı! “Önerge Verin Destekleyelim”

3

Suruç katliamında hayatını kaybedenler Rize'de anıldı

4

Borçka Belediyesi'nden Haftalık Faaliyet Raporu

5

Fındık Fiyatlarında Yükseliş Devam Ediyor: 21 Temmuz 2024 Güncel Fiyatlar