meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

MHP Bayburt İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı'ndan Belediye Başkanı Pekmezci'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal ve Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan, Bayburt Belediye Başkanı Sayın Hükmü Pekmezci'yi ziyaret etti.

MHP Bayburt İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı

Gerçekleşen ziyarette, güncel konular ve ilin genel durumu ele alındı.

Ziyaret sırasında MHP İl Başkanı Muharrem Baykal, Bayburt'un kalkınması ve yerel yönetimdeki iş birliğinin güçlendirilmesi için birlikte çalışma kararı aldıklarını belirtti. Başkan Baykal, "Bayburt'un gelişimine katkı sağlamak adına iş birliği içinde olmaya kararlıyız. Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'ye nazik kabulleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan ise, ziyaretin Bayburt'un sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm yollarını değerlendirmek adına önemli bir adım olduğunu ifade etti. Başkan Çalışkan, "Parti olarak ilimize hizmet etmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Sayın Belediye Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise nazik ziyaretleri nedeniyle MHP İl Başkanı Muharrem Baykal ve Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan'a teşekkür etti. Pekmezci, "İlçemizin ve ilimizin sorunlarını hep birlikte çözebilmek adına iş birliğine her zaman açığız. Bu tür ziyaretler, ortak çözüm yolları bulmamıza katkı sağlar. MHP yöneticilerinin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi