meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Adem Yurdagül, halk buluşmaları ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla aktif bir şekilde iletişim kurarak, onların görüşlerini ve taleplerini dinlemeyi ve anlamayı sürdürüyor.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

Aynı zamanda Cumhur İttifakı'na vurgu yaparak birlik ve beraberlik çağrısı yapan Yurdagül, saha çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Yurdagül'ün periyodik olarak gerçekleştirdiği halk buluşmaları, şehir merkezinin çeşitli noktalarında vatandaşlarla buluşmasına imkan tanıyor. Bu buluşmalarda esnaf ziyaretlerinde de bulunan Yurdagül, her yaş ve kesimden hemşerisiyle samimi diyaloglar kuruyor ve vatandaşların taleplerini dikkate alıyor. Yurdagül, "Vatandaşımız ve esnafımızla olan bağlarımızı güçlendirmek, onları dinlemek ve anlamak bizim için olmazsa olmaz" ifadelerini kullanıyor.

Ayrıca, MHP Erzurum İl Başkanı, sohbet ettiği vatandaşlara Türkiye'nin içinde bulunduğu önemli meseleler ve mücadeleler hakkında bilgi aktarıyor ve birlik ve beraberlik mesajları veriyor. Yurdagül, zorlu dönemlerin ancak birlik ve beraberlik içinde aşılacağını vurguluyor.

Cumhur İttifakı'na dikkat çeken Yurdagül, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Üzerinde bulunduğu coğrafyada ve uluslararası arenada etkili bir ülke haline geldi. Bu nedenle birlik olmamız, dayanışmamız ve mücadelemizi sürdürmemiz gerekiyor" diyor.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, içinde bulunduğumuz zamanın milli birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade ederek, Türk milletinin tarih sahnesinden silinme girişimlerine karşı birlik ve dayanışma çağrısı yapıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Çaykur'dan çay fiyatlarına zam! Tiryaki çayı ve Rize Turist çayı ne kadar oldu?

2

RAYLI SİSTEM TRABZON İÇİN YOLDA, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALDIRILACAK

3

Zabıta Ekipleri Ganita Sahil Parkı'nda Kaybolan Çocuğu Ailesine Teslim Etti

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Acı Günlerde Vatandaşların Yanında

5

Femin Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği’nin “12. Uluslararası Sanatçı Buluşması” Trabzon’da Gerçekleşti