MHP’de 2026’nın İlk İlçe Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2026 yılının ilk İlçe Başkanları Toplantısı’nı İl Başkanı Serdar Kılınç yönetiminde gerçekleştirdi.

KARADENİZ 5.01.2026 12:23:00 0
MHP’de 2026’nın İlk İlçe Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıda, partinin yıl boyunca sahada yürüteceği çalışmalar ve teşkilat planlamaları kapsamlı şekilde ele alındı.

Toplantıda, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Genel Merkez tarafından belirlenen vizyon ve hedefler doğrultusunda izlenecek yol haritası değerlendirildi. Teşkilat çalışmalarına ilişkin planlamalar, istişare kültürü çerçevesinde ele alınarak ortak bir irade oluşturuldu.

MHP’nin gücünün tabelalardan değil, davaya inançla bağlı teşkilat mensuplarından kaynaklandığı vurgulanan toplantıda; birlik, beraberlik ve sorumluluk bilincinin 2026 yılında da çalışmaların temelini oluşturacağı ifade edildi. Teşkilatların, milletin beklentilerini merkeze alan, sahaya hâkim, güçlü ve dinamik bir anlayışla hareket edeceği kaydedildi.

Toplantıda, Genel Başkan Bahçeli’nin “Teşkilatlar bir siyasi partinin omurgasıdır. Omurgası sağlam olmayan bir yapı ayakta duramaz.” sözlerine atıf yapılarak, disiplinli ve kararlı teşkilat yapısının güçlendirilmesinin öncelikli hedef olduğu belirtildi.

2026 yılının, istişarenin ve sahada aktif olmanın yılı olacağı vurgulanan toplantı; ülkenin bekası, milletin huzuru ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda kararlılıkla çalışılacağı mesajıyla sona erdi.

Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Haber Kaynak

HABER MERKEZİ

Çarşamba 15.9 ° / 6.6 °
Perşembe 18 ° / 8.7 °
Cuma 12.2 ° / 3 °