meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Eğitimcilerle Buluştu: Mesleki Çalışma Programı Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eğitimcilerle Buluştu: Yeni Mesleki Çalışma Programı Başladı

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Eğitimcilerle Buluştu: Mesleki Çalışma Programı Başladı

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışma Programı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in video mesajıyla başladı. Bakan Tekin, program kapsamında öğretmenler ve okul yöneticilerine hitap ederek yeni bir eğitim öğretim yılını daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu paylaştı.

Bakan Tekin'in mesajında, geçtiğimiz 36 haftanın yoğun çalışma temposuyla geçtiğini vurgulayarak, öğretmenlerin ve yöneticilerin özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti. "Hepinize emekleriniz için, içindeki öğretme ve öğrenme coşkusu için, evlatlarımızın dolayısıyla ülkemizin geleceğine doğru attığınız her adım için şahsım, öğrencilerim ve velilerim adına şükranlarımı sunuyorum" diyen Bakan Tekin, eğitim camiasına olan desteğini ve takdirini ifade etti.

Programa, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, şube müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenlerin katılım sağladığı bildirildi. 24-28 Haziran tarihleri arasında yüz yüze gerçekleştirilecek olan bu mesleki çalışma programının, eğitim alanındaki gelişmeleri ve öğretmenlerin profesyonel gelişimini desteklemeyi hedeflediği belirtildi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nerde

2

İspanya-Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 30 Haziran Pazar EURO 2024?

3

Avusturya Türkiye hakemi kim ereli? EURO 2024 Avusturya Türkiye maçını kim yönetiyor?

4

Avusturya Kadrosu 2024! Avusturya Millî Futbol Takımı/Oyuncuları kim, hangi takımda oynuyorlar?

5

Arnautoviç kim, Arnavut mu, Müslüman mı, hangi takımda oynuyor?