meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Müdürlük Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Müdürlüğümüz, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, sağlık personeli, stajyer ve eğitimi yenilenmesi gereken çalışanlarına yönelik önemli bir adım attı.

Müdürlük Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

İl Sağlık Müdürü Vekili ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem ŞEN’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, işyeri, çalışan sağlığı ve güvenliği konularına vurgu yapıldı.

Dr. Erdem ŞEN, yaptığı konuşmada iş sağlığı ve güvenliğinin önemine değinerek, çalışanların bu konuda bilinçlenmesinin hem kendileri hem de iş ortamı için kritik olduğunu belirtti. Etkinlik, İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimleri tarafından gerçekleştirilen 16 saatlik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi ile devam etti. Eğitim, 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlendi ve katılımcılara 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında gerekli bilgiler aktarıldı.

Başarılı bir şekilde tamamlanan eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edildi. İl Sağlık Müdürü Vekili ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem ŞEN, kapanış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, iş sağlığı ve güvenliği bilincinin artırılmasının önemine vurgu yaptı. Müdürlük, bu tür eğitimlerle personelinin güvenliği ve sağlığına verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor