meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Müge Anlı'nın Programında Lamia Sayınkarakaya'nın Aile Evine Dönme Kararı

Uşak'ta kaybolan ve günler sonra Müge Anlı programında bulunan Lamia Sayınkarakaya'nın aile evine dönme kararı izleyicileri derinden etkiledi.

Müge Anlı

Uşak'ta kaybolan ve günler sonra Müge Anlı programında bulunan Lamia Sayınkarakaya'nın aile evine dönme kararı izleyicileri derinden etkiledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 30 Mayıs Perşembe günü ele alınan konuda, Lamia'nın aile evine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Lamia'nın annesinden büyük olan dönerci sevgilisi Murat Çanak ile 1 Haziran'da evleneceği iddiaları gündeme gelmişti. Ancak Lamia'nın ailesi, kızlarının evine dönmesi için gözyaşları içinde yalvararak çağrıda bulundu.

Programda, Lamia'nın 6 yaşındaki kardeşi, ablasına gözyaşları içinde evine dönmesi için yalvarırken, Lamia'nın ise ısrarla Uşak'a gitmek istediği belirtildi. Ancak uzun süren ikna çalışmalarının ardından Lamia, tekrar Müge Anlı stüdyolarına geri döndü.

Stüdyoda ailesiyle kucaklaşan Lamia, "Ağlayacak bir şey yok artık. Bugün başka bir Lamia var. Ben her şeyi bırakıyorum. Ailemin yanına dönüyorum. Herkes işini gücünü bıraktı, benimle uğraştı. Bana el uzatan herkese çok teşekkür ederim. Ailem her şeyden daha değerli," diyerek ailesine döneceğini açıkladı.

Müge Anlı'nın programında yaşanan bu duygusal anlar, izleyicileri derinden etkiledi. Lamia'nın aile evine dönme kararı, programın takipçileri tarafından sevinçle karşılandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: Toplumsal Değişim için Pozitif Kullanım Çağrısı

2

Erzurum'da DeneYap Teknoloji Atölyeleri: Gençlerin Teknoloji Yetenekleri Sınanacak

3

Emir Saltuk Kümbeti ve Üç Kümbetler: Erzurum'un Tarihî Değerlerine Yeni Bir Bakış

4

Bayburt'ta Yeni Turizm Cazibesi: Aslandağı'nda Açılan Ekoturizm Tesisi İlk Bakışta

5

Akçaabat'ta Hami Mandıralı Rüzgarı Esti