Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ilçedeki dini hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesi ve toplumla olan güçlü bağların pekiştirilmesi amacıyla Erzurum Müftülüğü tarafından atanan Müftü Yaşar Çapçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Başkan Demir, yeni görevinde Müftü Çapçı’ya başarılar diledi ve bölge halkına hizmet noktasında her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Müftü Yaşar Çapçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçedeki manevi hizmetleri daha etkin ve verimli bir şekilde yürütmek için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.
Erzurum Müftülüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ziyarete dair fotoğraflar ve Başkan Demir ile Müftü Çapçı’nın samimi sohbetlerinden kareler de yer aldı. Paylaşımda, “Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Demir’in hayırlı olsun ziyaretini kabul ettik. Görevimiz boyunca birlikte güzel çalışmalara imza atmayı temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Bu anlamlı ziyaret, yerel yönetim ile dini hizmetler arasında iş birliğinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Belediye Başkanı Demir’in Müftü Çapçı’ya gerçekleştirdiği nezaket ziyareti, hem ilçede toplumsal dayanışmayı artırmayı hem de vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.