meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Muhtarlık Hayırseverlerin Katkılarıyla 'Paranın Geçmediği Kırtasiye' Haline Geldi

Trabzon'un Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, muhtarlık ofisini hayırseverlerin bağışlarıyla donatarak, ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye malzemelerini ücretsiz temin edebileceği bir merkeze dönüştürdü.

Muhtarlık Hayırseverlerin Katkılarıyla

Muhtar Sert, "Devletin bana verdiği muhtarlık ofisimde sadece makamı bıraktım, diğer tarafını da kırtasiyeye çevirdim. Burada para geçmiyor" dedi.

Okulların açılmasına az bir zaman kala, maddi sıkıntılarla başlayacak çocuklarına destek olmak isteyen muhtar Kadir Sert, mahalledeki ihtiyaç sahibi aileler için özel bir inisiyatif başlattı. Hayırseverlerden gelen bağışlarla muhtarlık ofisini kırtasiye ürünleriyle dolduran Sert, "Paranın geçmediği kırtasiye" adı altında bu hizmeti sunuyor.

Cumhuriyet Mahallesi haricinde diğer mahallelerden gelen ihtiyaç sahibi aileler de çocukları için kırtasiye malzemelerini muhtarlıktan alabiliyor.

Muhtar Kadir Sert, geçtiğimiz yıl da mahallede parasız market açtıklarını ve ihtiyaçlı ailelerin buradan gıda alabildiğini söyledi. Bu tür inisiyatiflerin, hayırseverlerin katkılarıyla mümkün olduğunu belirtti.

Muhtarlığın ilkokul 150 çocuk için kalem, silgi, çanta, resim çantası, boya kalemleri, sulu boyalar, defterler gibi tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilecek malzemelerle dolu olduğunu ifade eden Sert, "En azından ailelerimize bizim de bir katkımız oluyor" dedi.

Trabzon Cumhuriyet Mahallesi'nde hayırseverlik ve dayanışma örneği gösteren muhtar Kadir Sert, maddi sıkıntı yaşayan ailelere umut ışığı olmayı sürdürüyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum'un Gizli Cenneti: Adalı Göl Hakkında Bilmeniz Gerekenler

2

Cerattepe Direnişi: Artvin Halkı Maden Şirketlerine Karşı Mücadelesini Sürdürüyor

3

Ormanda kaybolan yaşlı adam için gece operasyonu

4

Aziziye Belediyesi Denetim Çalışmalarını Sürdürüyor: Kaldırım İşgallerine Karşı Esnaf İle İstişare Edildi

5

Fındık Fiyatları Güncellemesi: Karadeniz'de Değişkenlik Devam Ediyor