Nazilli Hayvan Pazarı 7 ay aradan sonra yeniden açılıyor
Şap hastalığı nedeniyle kapalı olan pazar, kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının ardından 5 Mart Perşembe günü yeniden faaliyete geçecek.
Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi’nde bulunan Nazilli-Bozdoğan Karayolu güzergahındaki hayvan pazarında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Şap hastalığı nedeniyle yaklaşık 7 aydır kapalı olan hayvan pazarının yeniden faaliyete geçecek olması dolayısıyla bölgede detaylı bir çalışma yapıldı. Vatandaşların ve üreticilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Nazilli Belediyesi ekipleri, Pazar alanının belirli aralıklarla temizlenmeye devam edeceğini ifade etti.
Temizlik faaliyetleri tamamlanan alanın dezenfekte edilmesinin ardından hayvan pazarının 5 Mart Perşembe günü yeniden kullanıma açılacağı bildirildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Selimiye Camii avlusunda binlerce kişi iftarda buluştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kahramanmaraş depremzedeleriyle iftarda buluştu
Burak Yılmaz: "Rakibimizi çok iyi analiz ettik"
Sami Uğurlu: "Bugün unutmak isteyeceğimiz bir akşam"
Diyarbakır OSB 23 Bin Kişiye İş Sağlıyor: 370 Firma Üretimde
105 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şebekesine Baskın: 18 Tutuklama
Havza OSB: Karadeniz’in En Büyük Sanayi Hamlesi
Elazığ’da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kaymakamlar Toplantısı: Bayram Güvenliği ve Şehir Düzeni Masaya Yatırıldı
Ticaret Bakanı Bolat: "Kapıkule’nin Kuzeyinde Yeni Bir Gümrük Kapısı Açacağız"
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
