Nazilli’de belgesiz tavus kuşu operasyonu: 12 kuş ele geçirildi
Jandarma ekipleri, Aydın-Denizli otoyolunda bir otobüste belgesiz ve halkasız 12 tavus kuşunu ele geçirerek doğa koruma birimlerine teslim etti.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir otobüste yapılan aramada belgesiz ve halkası bulunmayan çuvala sarılı şekilde 12 adet tavus kuşu ele geçirildi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Nazilli Otoyol Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 10 Mart 2026 tarihinde Aydın-Denizli otoyolu Nazilli gişelerinde bir yolcu otobüsünde kontrol gerçekleştirildi. Yapılan kontrolde R.U. (51) isimli şahsa ait olduğu tespit edilen ve Elazığ’a gönderilmek üzere 12 adet çuvala sarılmış, belgesi ibraz edilemeyen ve halkası bulunmayan tavus kuşları ele geçirildi. Ele geçirilen tavus kuşları Nazilli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ne teslim edilirken, şüpheli hakkında idari işlem yapıldığı öğrenildi.
Haber Kaynak : İHA
Haber Kaynak
İHA
Anahtar Kelimeler:
Nazilli’
belgesiz
tavus
operasyonu:
geçirildi
Bilecik Jandarması Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

Hatay’da Kolyeyi Çalan Hırsız İlk Suçunda Yakalandı
Bilecik’te Genç Yetenekler Ödüllerini Aldı
Eskişehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Yakalandı
Erdemli’de Öğrencilerden “Su Seferberliği” Etkinliği
Burdur’da Camide Tadilat Yapan Usta ve Çırağı Merdivenden Düştü
Oltu Sanayi Sitesi Ciminli Ustasını Kaybetti
Burdur’da Ağır Vasıta Servisinde Yangın: 2 Çekici, 1 Kamyon Zarar Gördü
Döviz Kurları Güne Yükselişle Başladı
Bursa’da Trafikte Tehlikeli Motosiklet Şovu Kamerada
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
Cumartesi
16.7 ° / 6.9 °
Pazar
17.6 ° / 9.6 °
