meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Nazlıcan İrem Köroğlu kimdir, neden konuşuluyor? TRT'deki meme krizinde yeni gelişme: Neler yaşadığını anlattı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'yi yendiği maçta sevinç gösterisi sırasında kıyafetinin azizliğine uğrayan ve sosyal medyanın gündemine oturan Nazlıcan İrem Köroğlu, YouTube hesabında maç günü yaşadıklarını anlattı.

Nazlıcan İrem Köroğlu kimdir, neden konuşuluyor? TRT

A Milli Kadın Voleybol Takımımız (Filenin Sultanları) ve ABD milli voleybol takımı, ABD'nin Teksas eyaletinin Arlington kentinde Kolej Park Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları ABD’yi 3-2 mağlup ederken maçın sonundaki görüntü gündeme damgasını vurdu.

Maçı izlemeye giden Türk taraftarlar zaferi büyük bir coşkuyla kutladı. Seyirciler arasında sevincini zıplayarak gösteren Türk kadınının göğsünün açılması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyanın gündemine oturan Nazlıcan İrem Köroğlu, YouTube hesabında maç günü yaşadıklarını anlattı. Kameraların kendisini çektiğinin farkında olmadığı ve annesinin mesajlarını da internet çekmediği için görmediğini belirten Köroğlu, "Böyle bir dramaya gerek yoktu. Orada sevincimi paylaşıyordum. Çok mutluydum kazandığımız için. Çok güzel ve eğlenceli bir oyundu" dedi.
 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi