meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Nihat Mete'nin İsmi İyidere Sosyal Tesiste Yaşatılacak

Rizeli siyasetçi ve İyidere'nin eski Belediye Başkanı olan Nihat Mete'nin ismi, 20. ölüm yıldönümünde alınan bir Belediye meclis kararıyla İyidere sosyal tesislerine verildi.

Nihat Mete

Rizeli siyasetçi ve İyidere'nin eski Belediye Başkanı olan Nihat Mete'nin ismi, 20. ölüm yıldönümünde alınan bir Belediye meclis kararıyla İyidere sosyal tesislerine verildi. 20 yıl önce aramızdan ayrılan efsane Başkan Nihat Mete, Rizelilerin gönlünde özel bir yere sahip olan, halkın sevdiği ve saygı duyduğu bir siyasetçi olarak tanınıyordu. 66 yaşında hayata veda eden Nihat Mete, 45 yıl boyunca siyaset sahnesinde aktif olarak yer alarak iz bırakmış, partiler üstü bir vefa örneği sergilemişti.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Rize'nin efsane Başkanı Nihat Mete'nin hatırasını yaşatmak ve onun değerini ilçeye taşımak adına önemli bir adım attı. Sosyal ve spor tesislerinin bulunduğu alana Belediye meclis kararıyla Nihat Mete'nin ismi verildi. İlçe dolgu alanında bulunan ve vatandaşların kullanımına açık olan sosyal tesisler artık "Nihat Mete Sosyal Tesisleri" olarak anılacak.

Başkan Saffet Mete, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemiz sahil dolgu alanında tamamlanmış ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olan sosyal ve spor tesislerimizin içinde bulunan alana, Belediye Meclis Kararı ile en uzun süre Belediye Başkanlığı yapmış, ilimize ve ülkemize katkıda bulunmuş, Nihat Mete'nin ismini vermeye karar verdik. İsmi ilçemiz ve ilimizle özdeşleşen merhum Belediye Başkanımız Nihat Mete'nin anısını yaşatmak bizim için büyük bir onurdur. Nihat Mete Sosyal Tesisleri olarak adlandırdığımız bu alanı, hemşerilerimize hizmet etme şevkiyle dolu olan Nihat Emicemize ithaf ediyoruz. Ruhu şad olsun, mekânı cennet olsun." şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi