meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Öğrenciler İsyanda! 1 Ay Konaklayamayacakları Yurdun Parası İsteniyor!

Öğrenciler,Ekim ayında açılacak üniversitelerin Eylül ayında kullanmayacakları yurtların ücretleri talep edilmesine tepki gösteriyor.

Öğrenciler İsyanda! 1 Ay Konaklayamayacakları Yurdun Parası İsteniyor!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Doğa Şanlıoğlu, öğrencilerden bir ay öncesinde yurt ücreti talep edilmesine tepki gösterdi.

Şanlıoğlu, üniversitelerin Ekim ayında açılacağını ancak Eylül ayında yurtları kullanamayacak öğrencilerden yurt ücretinin talepleri edildiğini söyledi.

Yurt kullanımına depozito arttırımı getirildiğini ve öğrencilerin ekonomik zorluklar yaşadığını belirten Şamlıoğlu,

“Üniversiteler, 2 Ekim tarihinde  açılacak. Eylül ayında yurtların kullanmayacak  olmasına rağmen öğrencilerden yurt ücreti taleb edildi. Öğrenciler kalmadığı yurdun ücretin tahsil edilmesini kabul etmiyor.

Bir de buna ek olarak depozito artırımına gidildi. Ekonomik açıdan zorluklar ile boğuşan gençlere el uzatmak gerekmektedir. Gençler bir ay boyunca konaklamadığı yurdun ücretini ödemek istemiyor. Bu hususta gençlerimize yardımcı olmak gerekir.” ifadelerini kullandı.


 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi

2

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a Gelişinin 105. Yıl Dönümünü Kortej Yürüyüşüyle Kutladı

3

Rize İl Müftüsü ve Ardeşen İlçe Müftüsünden Erzurum'a Ziyaret

4

Akçaabat'ta 2024 Yaz Kur'an Kursları Başladı: Çocuklar İçin İslami Eğitim Fırsatı

5

Trabzon'da Fındık Üretimi İçin Önemli Adım: 2024 Rekolte Çalışmaları Başladı