meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Öğrencilere Yaz Tatili Mesajı: Başkan Ekim ve Kaymakam Cankatar’dan Tavsiyeler

Akçaabat’ta Karne Heyecanı: Kaymakam ve Belediye Başkanından Öğrencilere Destek

KARADENİZ 15.06.2024 12:13:00 0
Öğrencilere Yaz Tatili Mesajı: Başkan Ekim ve Kaymakam Cankatar’dan Tavsiyeler

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle Akçaabat Hakkı Altıntaş Ortaokulu ve Mecit Pirhasoğlu İlkokulunda düzenlenen karne törenine, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldular. Törene, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Kızılay Akçaabat Şube Müdürü Saadettin Balcı, mahalle muhtarları, veliler, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Başkan Ekim'den Öğrencilere Tavsiyeler

Öğrencilere karnelerini tek tek takdim eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’taki öğrenciler karnelerini alıyor. Öğrencilerimiz, onların aileleri ve öğretmenleri büyük bir özveri ve titizlikle sürdürdükleri bir eğitim dönemini tamamladılar. Emeklerinin göstergeleri olan karnelerini alan yavrularımızı kutluyor; onların ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum."

Başkan Ekim, öğrencilere tatil döneminde yapmaları gerekenler konusunda da önerilerde bulundu: “Sevgili yavrularımız; okullarda edindiğiniz bilgi ve tecrübeler, sizlerin gelecekte emin adımlarla yürümenizi sağlayacaktır. Bu süreçte elde ettiğiniz her kazanım, sizlerin bilgili, meraklı, ahlaklı bireyler olmanıza katkıda bulunacaktır. Yaz tatilinde doyasıya eğlenin. Ailenizle birlikte Akçaabat’ın güzelliklerini keşfedin. Spor yapın, arkadaşlarınızla yürüyüş yapın ve bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyin. Sizlerin rahatça kitap okuyabilmeniz ve verimli vakit geçirebilmeniz için Akçaabat Halk Kütüphanemizi 7 gün boyunca 09:00 ile 22:00 saatleri arasında açık hale getirdik. Halk Kütüphanemizde yediden yetmişe her yaş grubu için birçok kitap mevcut."

Kaymakam Cankatar: “Geleceğimizin Teminatı Gençlerimiz”

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar ise konuşmasında gençlerin ve çocukların ülkenin geleceği olduğuna vurgu yaptı: “Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için gençlerimizin güzel eğitim almaları gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Şimdi tatilde hem ders çalışıp hem de dinlenerek önümüzdeki eğitim-öğretim yılına başarılı bir şekilde hazırlanacaklar. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum."

Öğretmenlere ve Velilere Teşekkür

Kaymakam Cankatar ve Başkan Ekim, öğretmenlerin ve velilerin eğitim sürecindeki önemine de dikkat çekerek, onların özverili çalışmalarının değerini vurguladılar. Öğretmenlerin, çocukların geleceğini şekillendiren bilgi tohumlarını attığını belirten Başkan Ekim, "Attığınız bu bilgi tohumları ülkemizin kaderini belirliyor. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken göstermiş olduğunuz bu özveri paha biçilemez. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenmez." dedi.

Velilere seslenen Ekim, çocukların tatili iyi değerlendirmeleri için velilere önemli görevler düştüğünü ifade ederek, “Evlatlarımız yorucu bir eğitim öğretim yılının ardından karnelerini aldılar. Tatilden iyi bir planlama ile faydalanmaları sizlerin elinde. Çocuklarımızın dünyasına girip onları daha iyi anlamak biz velilerin görevleri arasındadır. Bu nedenle evlatlarımızın hayallerini gerçekleştireceği, onları daha mutlu olacağı faaliyetlerde meşgul olmalarını sağlamalıyız.” diye konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 20.1°

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret

Bakan Fidan bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, TBMM'de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş'ten Çay Üreticilerine Destek Çağrısı

CHP LİDERİ ÖZEL ÇAY ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçüköğlu, Enerji Kentleri Birliği Başkanlığı'na Seçilen Mehmet Sekmen'e Ziyaret Etti