meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ökten Ağustos ayından sonra ülkeye hızlıca soğuk hava dalgalarının gireceğini söyledi

Meteoroloji uzmanı Trabzon'un da içinde olduğu iller flaş bir açıklama yaptı.

Ökten Ağustos ayından sonra ülkeye hızlıca soğuk hava dalgalarının gireceğini söyledi

Türkiye için Trabzon'unu da etkieyen önemli bir meteorolojik gelişme açıklandı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir tarih açıkladı. Ökten'e göre, soğuk havaların ağustos ayının sonuna doğru Türkiye'ye hızla giriş yapması bekleniyor.

Soğuk Hava Dalgası Trabzon'u da Etkilyecek

Kerem Ökten, paylaştığı bilgilerde soğuk hava kütlesinin önce Rusya'ya ardından da Türkiye'ye kuzeyden, özellikle Trabzon, Giresun, Ordu, Bartın gibi bölgelerden girebileceğini ifade etti. Bu gelişme, ülkenin hava durumu ve mevsimsel değişiklikleri konusunda kamuoyunun dikkatini çekti.

Ökten, soğuk havaların ağustos ayı sonunda Türkiye'ye hızla giriş yapabileceğini belirtti. Ökten, soğuk havaların önce Rusya'ya ardından Türkiye'ye kuzeyden Trabzon, Giresun, Ordu, Bartın'dan girebileceğini belirtti.

Ökten, "Ay sonu Sonbahar'a hızlı bir giriş yapabiliriz. Kuzey kutbunda birikmeye başlayan soğuklar, hızla Rusya'ya inecek. Sonrasında kuzeyimizden bize gelebilir. Takipteyim..." ifadelerini kullandı. 

Ay sonu Sonbahar'a hızlı bir giriş yapabiliriz. Kuzey kutbunda birikmeye başlayan soğuklar, hızla Rusya'ya inecek. Sonrasında kuzeyimizden bize gelebilir. Takipteyim... pic.twitter.com/c5LRTkzmMT

— Kerem Ökten (@KeremOktenMeteo) August 16, 2023


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

2

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

3

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

4

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

5

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı