meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Oltu Belediye Başkanı Taşcı'dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oltu Belediye Başkanı Taşcı

Mesajında, Türk Milleti'nin tarih sayfalarının zafer belgeleriyle dolu olduğunu ve her dönemde milli ve manevi değerleri için yaşadığını vurgulayan Taşcı, tarihimizde nesilden nesile aktarılması gereken büyük olaylar ve zaferler olduğunu kaydetti.

Taşcı, "Türk Milleti'nin şanlı tarihindeki büyük zaferlerden biri de ÇANAKKALE'dir. Çanakkale, imanın karşısında maddi kuvvetin dize geldiği, imanın küfre ve hakkın batıla karşı zaferinin perçinlendiği yerdir. Çanakkale, Türk Milleti'nin yedi düvele meydan okuduğu bir destanın adıdır. Çanakkale, Türk Milleti'nin Allah aşkıyla şahlandığı ve şehadetin destanlaştığı yerdir." ifadelerini kullandı.

Tarihte eşine ender rastlanan Çanakkale Zaferi gibi büyük bir olayı kutlamak, anlatmak ve yazmak gerektiğini ancak bununla yetinilmemesi gerektiğini de belirten Taşcı, "Bize düşen bu muhteşem zaferlerden büyük dersler ve ibretler çıkarmaktır. Bugünümüzü ve yarınlarımızı bu zaferlerin ışığında inşa etmektir. Toprak altında medfun bulunan fakat hâlâ diri olan aziz şehitlerimizin hatıralarına ve emanet bıraktıkları vatan topraklarına sahip çıkmaktır." dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Artvin'e geliyor! Meteoroloji uyardı

2

Merih Demiral'ın annesi Fatma Demiral kimdir?

3

Merih Demiral'ın babası Burhan Demiral kimdir?

4

MasterChef Türkiye Deniz Zeybekler kimdir?

5

Atatürk'ün Erzurum Ziyareti Anısına Atatürk Evi Ziyareti Gerçekleştirildi