Oltu Belediye Başkanımız Adem Çelebi, ekiplerimizin karla mücadele çalışmalarını yerinde takip etti.
Başkan ÇELEBİ,zorlu hava şartlarını insanların hayatını olumsuz etkilememesi adına sorunlarla yakından ilgilenip,vatandaşlarına hizmet vermek için canla başla çalışıyor.
Başkan Çelebi, yaptığı açıklamada, “Ekiplerimizin karla mücadele çalışmalarını yerinde incelemek ve yönetmek için, Büyükşehir Belediyemizin bütçe görüşmeleri nedeniyle bulunduğumuz Erzurum il merkezinden erken dönüş yaparak, akşam saatlerinde çalışma yapan ekibimize katıldık.
Erzurum Caddesi boyunca, Başkan Yardımcımız İsrafil Arslan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz İlhami Demir ile birlikte incelemelerde bulunduk.
Evet, kar çok fazla ama ekip arkadaşlarımız da bir o kadar çalışkan ve mücadeleci. Hepsinin emeğine sağlık.
‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ şiarıyla çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Belediye
Başkanımız
Çelebi
ekiplerimizin
karla
mücadele
çalışmalarını
yerinde
takip
.
Trabzon’da Akaryakıt Fiyatları 25 Mart 2026: İlçe İlçe Güncel Fiyatlar

Şalpazarı Esnaf Odası’nda Murat Yılmaz Yeniden Başkan
Trabzon Kültür Başkenti Yarışında Ankara’da Kritik Görüşmeler
KTÜ Farabi’den Kritik Açıklama: Kemik Tümörlerinde Uzuv Kaybı Önlenebiliyor
Trabzon’da Büyük Adım: Vakfıkebir Vakfı Resmen Kuruldu
Körfez Krizi Trabzon Turizmini Vurdu: “Tek Pazara Mahkûm Kalmamalıyız”
Yavuz Aydın TBMM’de Yoksulluk ve Borçluluğa Dikkat Çekti
İzmir’den Emsal Karar: Gözler Trabzon Düzyurt’a Çevrildi
25 Mart Artvin Nöbetçi Eczaneler Listesi
25 Mart Bayburt Nöbetçi Eczaneler Listesi
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
Cuma
10.2 ° / 7.1 °
