Ortahisar Başkan Yardımcısı İskender 9. Arıcılık Paneli’ne Katıldı
Özer İskender, panelde yapay zekâ ve çevre sorunlarının tarım ve arıcılık üzerindeki etkilerini vurguladı, projelere destek sözü verdi.
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Özer İskender, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Trabzon İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Ortahisar Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen 9. Arıcılık Paneli’ne katıldı.
Panelde konuşan İskender, yapay zekâ, küresel ısınma ve çevre kirliliği gibi sorunların tarım ve hayvancılık üzerindeki etkilerine dikkat çekti. İnsanlığın ve tüm canlıların geleceğinin, tarım ve hayvancılığa verilen önemle şekilleneceğini belirten İskender, arıcılığın ekonomik ve ekolojik açıdan kritik bir rol üstlendiğini ifade etti.
İskender, Ortahisar Belediyesi olarak arıcılığı ve tarımı destekleyen projelere katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı. Arıcılığın yalnızca ekonomik değil, gıda güvenliği ve ekolojik denge açısından da stratejik öneme sahip olduğuna değindi.
Trabzon Ortahisar Belediyesi Basın Servisi
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
İdil Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Coşkusu

