meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Ortahisar Belediyesi’nden Önemli Ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’dan Partililere Teşekkür Mesajı

Ortahisar Belediyesi’nden Önemli Ziyaret

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Rize’de düzenlenecek olan Çay Mitingi öncesinde Trabzon’a gelen partililere teşekkürlerini sundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, MYK Üyesi Erhan Adem, PM Üyesi Ali Abbas Ertürk ve Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, yarın Rize’de Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan Çay Mitingi öncesinde Trabzon’a gelerek Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ev sahipliği yapan Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve İl Başkanı Mustafa Bak’a da teşekkür etti. Kaya, “Genel Başkan Yardımcımız Ensar Aytekin’e, Adana Milletvekilimiz Ayhan Barut’a, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen’e, MYK Üyemiz Erhan Adem’e, PM Üyemiz Ali Abbas Ertürk’e, Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz’e, ev sahipliği yapan Trabzon Milletvekilimiz Sibel Suiçmez’e ve İl Başkanımız Mustafa Bak’a çok teşekkür ediyorum,” dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor