meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

"Ortahisar’da 2024 Seçimlerinde Ahmet Metin Genç Yine Favori"

Trabzon'un merkez ilçesi Ortahisar'da, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere doğru AK Parti'nin mevcut belediye başkanı Ahmet Metin Genç, favori isim olarak öne çıkıyor.

Genç, önceki seçimlerde olduğu gibi hem Ortahisar Belediye Başkanlığı için hem de AK Parti'nin Trabzon'daki gücünü koruma adına kritik bir role sahip.

Genç, sadece Ortahisar Belediyesi'nin değil aynı zamanda AK Parti'nin Trabzon'da ayakta kalmasının da önemli bir temsilcisi olarak görülüyor. Genç'in, gençlerin ilgi odağı olması ve her kesim tarafından sevilip sayılması, onu Ortahisar Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday haline getiriyor.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Genç'in en yakın rakibi CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya olacak. Genç, siyasette ve belediye başkanlığı sürecinde uzlaşmacı, hoşgörülü ve kardeşlik vurgusuyla dikkat çekti. Bu özellikleri, Genç'in seçmen nezdinde pozitif bir izlenim bırakmasına ve karnesine artılar eklenmesine neden oldu.

Ahmet Metin Genç, belediye başkanlığı döneminde Ortahisar'ı sadece AK Parti'nin arka bahçesi olarak değil, aynı zamanda vatandaşların hizmetinde bir merkez olarak tutma gayreti içinde oldu. Genç'in bu tutumu, seçmenler arasında takdirle karşılanıyor ve 2024 seçimlerinde tekrar başkanlık için favori olarak görülmesini sağlıyor.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Sağlık Bakanı kim olacak. İşte kulislerdeki isimler

2

RTEÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinden “Gözlere Şifa” projesine destek

3

Rüzgarlı Tepe dizisi 130. bölüm izle! Kanal 7 Rüzgarlı Tepe dizisi izle yeni bölüm

4

Yaşam Ayavefe'den Kırsal Bölgelerdeki Tarım Kooperatiflerine Destek

5

Arka Sokaklar 680. bölüm tek parça full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle!