Ortahisar’da Cumhuriyet Coşkusu ve Adalet Vurgusu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Cumhuriyetin 102. yılı kutlamalarında, coşkuya rağmen kalplerinin Silivri’deki haksız tutuklular için attığını belirtti.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlamaları kapsamında yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin ışığının hiç sönmeyeceğini belirtti. Binlerce hemşehrisiyle birlikte coşkuyu yaşarken, kalplerinin Silivri duvarlarının ardında haksız yere tutuklananlar için attığını ifade etti.
Başkan Kaya, özellikle Trabzon’un yiğit evladı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, haksız yere tutuklanan tüm dostlar için özgürlük talep ettiklerini vurguladı. Ahmet Kaya, arkadaşlarının özgürlüklerine kavuşana kadar adalet mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Ortahisar Belediyesi Basın Servisi
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler:
Ortahisar’
Cumhuriyet
Coşkusu
Adalet
Vurgusu
Rize’de Kira Beyannamesi İçin AVM’de Bilgilendirme Standı Kuruldu

Ordu’da Jandarmadan Çığ Tatbikatı
Gündüz’den Erdoğan’a Destek: “Türkiye’yi Hedef Alan Söylemlerin Karşısındayız”
Başkan Mustafa Palancıoğlu’ndan 12 Mart Mesajı
Nazilli’de Geleneksel Sanatlar Sergisi İlgi Gördü
Türk Futbolu Orhan Kaynak’ı Kaybetti: “Küçük Orhan” Hafızalarda Yaşayacak
Sarıgöl’de Okullar Yerinde Denetlendi: Eğitim Faaliyetleri Masaya Yatırıldı
Kahramanmaraş Göksun’da 4 Büyüklüğünde Deprem
Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi’nde Öğrencilerle “Gelecek ve Gençlik İftarı”nda Buluştu
Elazığ Karakoçan’da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Çarşamba
9.8 ° / 1.6 °
Perşembe
11 ° / 2.9 °
Cuma
10.7 ° / 3.8 °
