meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ÖZEL RİZE'DE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Rize'de Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

ÖZEL RİZE

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Çay Mitingi için geldiği Rize'de partisinin belediye başkanlıklarını ziyaret etti. Özel, Rize İl Başkanlığı ile Pazar, Ardeşen ve Fındıklı belediyelerini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlk Durak Pazar İlçesi Oldu

CHP Genel Başkanı özgür Özel, Rize’ deki mitingden sonra ilk olarak Pazar ilçesine uğrayarak Belediye Başkanı Neşet Çakır’ ı ziyaret etti. Pazar ilçesinde 15 yıl AKP Belediyesi bulunmasına rağmen çivi çakılmadığının bilgisini aldığını belirten CHP genel Başkanı Özel, “Neşat Başkan ile Pazar’ da güzel şeyler yapacağız” dedi

"İyi Belediyecilik CHP'nin İktidarının Kapısını Açacak"

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, "İyi belediyecilik, dürüst belediyecilik, şeffaf belediyecilik, halkçı belediyecilik Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının kapısını açacak. O anahtarı belediye başkanlarımızın en iyi şekilde iktidarımıza giden kapıyı açmak için kullanacaklarına inanıyoruz," dedi.

Ardeşen'de Coşkulu Karşılama

Ardeşen Belediye Başkanı Enver Atagün ile görüşmesinin ardından, Özel, "Ardeşen'de bir Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanının seçilmesi, 30-35 yıl sonra gerçekleşen çok önemli bir olay. Ardeşen, CHP'nin güçlü olduğu bir yer ve geçmişteki hatalarımızdan dolayı bu başarıyı geciktirdik. Artık Ardeşen'i bir daha kaybetmemek için çok çalışacağız ve başkanımızı destekleyeceğiz," ifadelerini kullandı.

Fındıklı'da Sosyal Demokrat Belediyecilik Vurgusu

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ‘nu ziyaret eden Özel, geçen yıl kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu'nu anarak, "Fındıklı, Cumhuriyet Halk Partisinin en hızla toparlanabildiği ve gücünü gösterebildiği yerlerden biri. Sosyal demokrat ve çağdaş belediyeciliğin en iyi örnekleri burada veriliyor," dedi.

CHP'li Belediyeler İçin Yeni Model

Özel, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) altında örgütlenen CHP'li belediyelerin yeni bir modelle belediye hizmetlerinin eş güdümünü sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliği yönetiminin seçileceğine değinerek, kaynakların adil bir şekilde dağıtılacağını ve kültür, sanat, turizm projelerinin önceliklendirileceğini söyledi.

"Gelecekteki CHP İktidarının Anahtarı"

Belediye başkanlarının ceplerinde gelecekteki CHP iktidarının anahtarını taşıdıklarını belirten Özel, "İyi belediyecilik, dürüst belediyecilik, şeffaf belediyecilik, halkçı belediyecilik, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının kapısını açacak. Bu anahtarı en iyi şekilde iktidarımıza giden kapıyı açmak için kullanacaklarına inanıyoruz," dedi. Ziyaretlerin ardından Özgür Özel, Fındıklı Belediyesi Kadirhan Kadıoğlu Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nde partililerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Online Oyun Sitelerinin Çevre Dostu Uygulamaları

2

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

3

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

4

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

5

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor