Ünlü manken Özge Ulusoy, üç yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden babası Haydar Ulusoy’un acısını hala derin bir şekilde hissediyor. Babasının vefatının ardından adalet arayışını sürdüren Ulusoy, sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşımda bulunarak, katilin hapse girmesinin acısını hafifleteceğini belirtti.
4 Aralık 2022’de Ankara'da, Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Haydar Ulusoy’a, Elif Nasır adlı kadın tarafından aracıyla çarpılmıştı. Kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan emekli albay, yaşamını yitirmişti. Olay sonrası tutuksuz yargılanan Nasır, iyi hal indirimiyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Babasının kaybını sıkça sosyal medya paylaşımlarıyla dile getiren Özge Ulusoy, son olarak yaptığı paylaşımda adalet beklentisini yineledi. Ulusoy, “Her gün çok ama bugün aşırı çok özledim seni baba... Kalbim bir başka acıyor bugün nedense... Hâlâ adaletin yerini bulması için bekliyoruz... Bize yaşattıklarını yaşayacaklarına eminim ilahi adalet var çünkü ama acımız bir nebze de olsa o katil hapse döndüğünde hafifleyecek tabii ki... Senin gibi bir adamı adaletle uğurlamak istiyoruz... Seni çok seviyorum ve çok ama çok özlüyorum” ifadelerini kullandı.