Özgür Özel Trabzon’da Taziyede Bulundu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’a gelerek Eczacı Sabih Tekin Çağlar’ın vefat eden annesi için taziyede bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’a gelerek Eczacı Sabih Tekin Çağlar’a taziyede bulundu. Ziyaretin nedeni, Çağlar’ın vefat eden annesi için destek vermekti.
Türk Eczacıları Birliği’nin 33. ve 34. Dönem Genel Sekreteri ile 35. ve 36. Dönem Merkez Heyeti Üyesi olan Eczacı Sabih Tekin Çağlar ile Özel’in hem meslektaş hem de yakın arkadaş olduğu biliniyor.
Özel’i Trabzon Havalimanı’nda CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve çok sayıda partili karşıladı.
Ziyaret, CHP liderinin hem dostluk hem de taziye amacıyla gerçekleştirdiği anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
HABER MERKEZİ
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °

