bonus veren sitelercasino siteleri

Pazar'da Hanımlara Yönelik Mevlid-i Nebi Programı Düzenlendi

Rize'nin Pazar ilçesinde, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde hanımlara yönelik Mevlid-i Nebi Programı düzenlendi.

Pazar

Merkez Kız Kur'an Kursu'nda düzenlenen programa, Pazar İlçe Müftü vekili Kazım Genç, Merkez Kız Kur'an Kursu öğreticisi Hatice Kuru, hanımlar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını İlçe Müftü vekili Kazım Genç yaptı. Genç, konuşmasında Mevlid-i Nebi'nin önemine değinerek, "Bugün burada, Peygamber Efendimiz'in doğumunu kutlamak ve onun hayatını ve öğretilerini hatırlamak için bir araya geldik. Peygamberimiz, bizler için en güzel örnektir. Onun yolundan gitmek, inancımızı ve istikametimizi korumak için en önemli yoldur." dedi.

Açılış konuşmasının ardından, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu bir konuşma yaptı. Kişmir, konuşmasında Peygamber Efendimiz'in iman ve istikamet konusundaki öğretilerinden örnekler verdi.

Program, şiirler ve ilahilerle devam etti. İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir'in konuşmasının ardından program hediye takdimi ile sona erdi.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

LGS 2024 İkinci Oturum: Geometri Soruları ve Öğrenci Yorumları

2

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı bugün sona eriyor

3

Küresel İnternet kapanma sayısı (2023)

4

Tüm Emekliler Her Ay 5000 TL Ek Ödeme Alacak! 4A, 4B, 4C Fark Etmeden Veriliyor

5

A101 Neden boykot ediliyor 2024? İşte A101'in boykot edilme nedeni