meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Pazarspor Sosyal Tesislere Kavuşacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, DSİ Riz

Pazarspor Sosyal Tesislere Kavuşacak

Trabzon Araklı’lı genç işadamı Çetin Çebi şantiye sahasında gelen heyete imalatlar hakkında bilgi verdi. Yapılan imalatlardan sonra 30 bin m2 bir alan ortaya çıkarılacak ve bu alan üzerine devam edilecek olan bir sosyal tesis kazanılacak. Pazarspor’un sosyal tesislerinde çardaklar ve oturma alanları ile birlikte tenis kortlarının da yapımı planlanıyor. Önse sanat yapıları bitecek tesisin yapım aşaması ise 2024 yılı olarak belirlendi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişliği Bakanı Mehmet Özhaseki Pazarspor sosyal tesislerinin yapılacağı alandaki incelemelerin ardından yaptıkları açıklamada ortaya konan projenin çok önemli olduğunu, hükümet olarak spora, spor tesislerine destek noktasında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor