meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Pedagoji ve Mahremiyet: Bayburt’ta Yaz Kur’an Kurslarına Özel Seminer

Yaz Kur’an Kursları Verimliliği İçin Bayburt İl Müftülüğü’nden Öğreticilere Seminer

Pedagoji ve Mahremiyet: Bayburt’ta Yaz Kur’an Kurslarına Özel Seminer

Bayburt İl Müftülüğü tarafından, yaz Kur’an kurslarının verimliliğini artırmak ve öğreticilerin niteliklerini güçlendirmek amacıyla bir hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy’un açılış konuşmasıyla başladı.

Seminerde, din eğitiminde pedagojik ilkeleri tartışmak üzere İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, mahremiyet ve istismar konularını ele almak üzere İl Vaizi Saliha Yaşaroğlu, yaz Kur’an kurslarının önemi ve stratejileri üzerine bilgi vermek üzere Şube Müdürü Hasan Ayyıldız konuşmacı olarak yer aldılar.

Programa, İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın, İl Vaizi Saliha Yaşaroğlu, Şube Müdürü Hasan Ayyıldız ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

İl Müftüsü Vekili Abdullah Aksoy, yaptığı konuşmada yaz Kur’an kurslarının eğitimlerinin önemine vurgu yaparak, katılımcılara kursların etkinliğini artırmak için ellerinden gelen gayreti göstermeleri çağrısında bulundu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

Online Oyun Sitelerinin Çevre Dostu Uygulamaları

2

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

3

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

4

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

5

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor