meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu Büyüdü! Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ataberk Mutlu son hali ile herkesi şaşırttı. Sosyal medyayı aktif kullanan Mutlu, şimdilerde 18 yaşında bir delikanlı.

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel dizisi, bir dönem adeta sektöre damgasını vurmaya başarmıştı. Nitekim dizinin oyuncu kadrosunda birçok sevilen isim de yer alıyordu. Poyraz Karayel dizisindeki oyunculardan bazıları; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Celil Nalçakan olarak sayılabiliyor. Ancak dizi sona erdiğinden dolayı, 'Sinan Karayel' karakterini canlandıran Ata Berk Mutlu'nun da son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu büyüdü! Son hali herkesi şaşırttı - Resim : 1

POYRAZ KARAYEL DİZİSİNİN SİNAN'I ŞAŞIRTTI

Poyraz Karayel dizisinde rol alan Ata Berk Mutlu, İlker Kaleli'nin canlandırdığı 'Poyraz Karayel' karakterinin oğlu Sinan Karayel karakterini canlandırıyordu. Nitekim başarılı oyunculuğu ile pek çok insanın beğenisi kazanabilen Ata Berk Mutlu, yıllar sonraki halini ilk kez görenleri şaşırtabiliyor.

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerle birlikte Poyraz Karayel dizisinde rol alan Ata Berk Mutlu, dizideki halini hatırlayanları yıllar sonraki hali ile şaşırtabiliyor. Nitekim yıllarla birlikte Poyraz Karayel dizisinin Sinan'ı da değişti. Bu nedenle Ata Berk Mutlu'nun yıllar sonraki hali, ilk kez görenleri şaşırtabiliyor.

ATA BERK MUTLU'NUN YILLAR SONRAKİ HALİ

Poyraz Karayel dizisinde Sinan karakterini canlandıran Ata Berk Mutlu, dizinin sevilen isimlerinden biri olarak ön plana çıkabiliyordu. Ancak dizi sona erdiğinden dolayı ünlü oyuncunun da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

İşte Ata Berk Mutlu'nun yıllar sonraki hali...

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu büyüdü! Son hali herkesi şaşırttı - Resim : 2Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu büyüdü! Son hali herkesi şaşırttı - Resim : 3


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı