meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, İsrail'e destek veren firmaların ürünlerine boykot uygulayacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak İsrail'e ekonomik anlamda destek veren firmaların ürünlerine boykot uygulayacağını duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, İsrail

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki olarak İsrail'e ekonomik anlamda destek veren firmaların ürünlerine boykot uygulayacağını duyurdu.

Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Üniversitemizde boykot var!" başlığıyla yapılan paylaşımda, "Üniversitemiz sosyal tesislerinde ve kantinlerinde, Filistin'de yaşanan insanlık suçuna ekonomik anlamda destek veren bütün markaların ürünlerinin satışının yapılmamasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, "İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, insanlık vicdanını yaralamaktadır. Bu saldırılara karşı sesimizi yükseltmek ve Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için üniversitemize ait sosyal tesisler ve kantinlerde İsrail'e ekonomik anlamda destek veren firmaların ürünlerinin satışını durduruyoruz." denildi.

RTEÜ'nün bu kararı, Rize'de İsrail'e destek veren firmaların ürünlerine boykot uygulamasına destek veren bir adım olarak değerlendiriliyor.

Boykotun kapsamı geniş

RTEÜ'nün boykot kararı, üniversiteye ait sosyal tesisler ve kantinleri kapsıyor. Bu kapsamda, üniversitenin yemekhaneleri, kafeleri, büfeleri ve kantinlerinde İsrail'e destek veren firmaların ürünlerinin satışı yapılamayacak.

Üniversitenin boykot kararı, İsrail'e destek veren firmaların ürünlerinin Rize'de daha geniş bir alanda boykot edilmesine öncülük etmesi bekleniyor.


Haber Kaynak : SELMAN KUTLU
1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları