RİBEGEM FİFA23 TURNUVASI’NDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından düzenlenen 128 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen FİFA23 turnuvasında dereceye girenlere Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç tarafından ödülleri takdim edildi.
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından düzenlenen 128 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen FİFA23 turnuvasında dereceye girenlere Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç tarafından ödülleri takdim edildi.
Gençlerin yoğun ilgisiyle süren turnuvada birinci olan Samet Batın İhtiyar'a 5 bin TL, ikinci İsmail Öksüz'e 3 bin TL ve üçüncü olan Uluhan Alan'a 2 bin TL’lik hediye çeki teslim edildi.
RİBEGEM’in belirlenen program kapsamında gençlere yönelik konferanslar, geziler, yarışmalar ve çeşitli kültürel etkinliklere devam edeceği belirtildi.
Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
Haber Kaynak
admin admin
Anahtar Kelimeler:
RİBEGEM
FİFA23
TURNUVASI’
DERECEYE
GİRENLERE
Bolu’da Altın Yoğunluğunu Takip Eden Muhabir Darbedildi

İslahiye’de Leylek Göçü Görsel Şölen Oluşturdu
Altın Fiyatlarındaki Düşüş Eskişehir’de Kuyumculara Yoğunluk Getirdi
Diyarbakır’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
Burdur’da İki Genci Bıçaklayan 17 Yaşındaki Şüpheli Tutuklandı
26 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Şahıs Kayseri’de Yakalandı
Maltepe’de Çatı Yangını: 2 Kişi Tahliye Edildi
Rektör Hacımüftüoğlu Atatürk Üniversitesi Ailesiyle Bayramlaştı
Kapaklı’da Vatandaş Bayrağı Yere Düşünce Hemen Astı
Geleneksel Okçular Samsun’da Şampiyonluk İçin Yarışacak
Salı
13.1 ° / 6.3 °
Çarşamba
9.3 ° / 8 °
Perşembe
9.7 ° / 7.7 °
