meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

RİDEVA, Başkentte Kendi Binasına Kavuşuyor

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği (RİDEVA), Başkent Ankara'da kendi binasına kavuşuyor.

RİDEVA, Başkentte Kendi Binasına Kavuşuyor

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği (RİDEVA), Başkent Ankara'da kendi binasına kavuşuyor. RİDEVA Genel Başkanı Recep Albayrak, inşaatın son kata geldiğini ve binanın bitirilmesi için Rizeli iş adamlarından destek istediklerini söyledi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, "RİDEVA Eğitim Sosyal ve Kültür Merkezi binasının yükselmeye devam ediyor. 10 bin metreküp hafriyat, mini kazık, ankraje zemin, beton radyel temel betonu, 1000 metrekare bodrum, 1000 metrekare birinci bodrum, 500 metrekare zemin 1,2,3 kat betonlanmasının ardından 500 metrekare 4 kat beton dökülmesine başlandı" dedi.

İnşaatta son aşamaya geldiklerini belirten Albayrak, "Rize evini Başkentte yapıyoruz. Burada tüm iş dünyasının desteğine ihtiyacımız var. Karkas olarak inşaatımızda son aşamaya geldik. Rize ve Rizelilerin evini oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

RİDEVA Genel Merkezi ve Sosyal Tesisi, Ankara'nın Üsküdar ilçesinde inşa ediliyor. 4 bin metrekarelik alana inşa edilen binada, konferans salonu, kütüphane, sergi salonu, restoran, kafe, ofisler ve idari birimler bulunacak.

Albayrak, binanın 2024 yılı sonuna kadar tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, "Binamız Rizelilerin Başkent'teki buluşma noktası olacak. Rize'nin kültürünü, sanatını ve tarihini burada yaşatacağız" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HÜSEYİN ALBAYRAK
1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor