meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize-Artvin Havalimanı'ndan Rize-İzmir Direkt Uçuşları Başlıyor: İlk Uçuş 18 Eylül’de

Rize-Artvin Havalimanı, hizmete açıldığı 14 Mayıs 2022 tarihinden bu yana artan yolcu trafiğiyle adından söz ettiriyor. Yolcu talebinin günden güne arttığı bu havalimanı için beklenen müjdeli haber geldi.

Rize-Artvin Havalimanı

Rize-Artvin Havalimanı, hizmete açıldığı 14 Mayıs 2022 tarihinden bu yana artan yolcu trafiğiyle adından söz ettiriyor. Yolcu talebinin günden güne arttığı bu havalimanı için beklenen müjdeli haber geldi. İlk açıldığı günden itibaren daha fazla sefer ve yeni rotalar talep edilen havalimanı, Rize ve Artvin halkının yoğun olarak ziyaret ettiği İzmir, Bursa ve Antalya gibi şehirlere direkt uçuşlarla cevap veriyor.

Özellikle yaz aylarında daha da yoğunlaşan yolcu trafiği ve yöre halkının beklentileri doğrultusunda yapılan girişimler sonuç verdi ve Rize-Artvin Havalimanı'ndan İzmir'e doğrudan uçuşlar başlayacak. İlk uçuşun tarihi 18 Eylül olarak belirlendi. Bu tarihten itibaren haftada bir kez gerçekleşecek olan Rize-İzmir direkt uçuşları, bölge halkına büyük bir kolaylık sağlayacak.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile yapılan görüşmeler sonucunda havalimanı seferlerinin adım adım arttırıldığını belirtti. Avcı, "18 Eylül itibariyle haftada bir kez Rize-İzmir direkt uçuş seferleri başlayacak. Ardından 18 Ekim'den itibaren haftada 2 kez uçuşlar düzenlenecektir. Bu gelişmeyle birlikte vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Rize-Artvin Havalimanı, bölge halkının seyahat deneyimini daha da kolaylaştırarak, farklı şehirlere doğrudan ulaşım imkanı sunmaya devam edecek. 18 Eylül tarihinde başlayacak Rize-İzmir direkt uçuşları, bölge sakinleri için önemli bir alternatif olacak.


Haber Kaynak : OSMAN KAPTAN
1

Bu Akşam Hangi Maçlar var? Bugünkü maçlar 29 Haziran 2024

2

Pazar Günü TV’de Neler Var? Star TV, Kanal D, TV8, ATV, TRT 1, Now TV 30 Haziran Show TV Yayın Akışı

3

Artvin-Yusufeli yolunda çökme yaşanan tünel ulaşıma kapatıldı

4

Meteoroloji'den 5 ilçeye uyarı

5

Arhavi Gençlik Merkezi’nde Aile İçi İlişkiler Eğitimi